En sjuklings dagbok..

Jag har varit sängliggande hela dagen idag.. det har varit långtråkigt som tusan.. Jag mår lite bättre nu dock.. men har fortfarande ont i mage och huvud..
Humöret är det MYCKET bättre i alla fall!! Som jag berättade igår blir jag lite orolig såhär i början av hösten och kan bli lite nedstämd då och då.. och både idag och igår vart jag riktigt nere. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det var.. oro helt enkelt.. för vart hela min omgivning barkar.
Och jag tycker mej se tecken överallt på att saker ändras!! Det man märker mest är väl att folk gör slut till höger och vänster.. det är väl något av det tråkigaste man ser också..
Dock fick jag idag reda på att en barndomsvän till mej gift sej!! Och en annan vän ska få en bebis i början av januari!! Lite chockad blir man - men det är ju himla roligt för dem!!
Så saker ändras. Både positivt och negativt.

Kollade förresten på "Fåglarna" innan som planerat!! Den vart rätt bra, inte så läskig - bara lite smått obehaglig (vilket förmodligen var meningen också). Men så är det väl med Hitchcock.. Lite obehagligt..
"Trollbunden" är fortfarande min favorit-Hitchcock i alla fall. Riktigt coolt med Salvador Dalís drömsekvens med all symbolik - lite förutsatt att man är intresserad av antingen konst eller psykologi då.. Svårslaget!!



Snart ska jag hänga tvätt. Sedan sova. Imorgon ska jag städa om jag mår lite bätte..

Till helgen kommer Linus!!<3 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!