I skolan..

I väntan på min sömnadslektion letade jag upp en ledig datasal här på skolan så jag kan blogga och snoka på Facebook. Jag ska nog i fortsättningen ta med mej min laptop hit dagarna då jag har många håltimmar.. visst, det finns alltid någon att sitta och tjöta med här.. men datorn är också rolig!!

Spelningen i lördags vart jättebra. Jag hade svinkul!! Jag blev lite rund om fötterna och pratade väl lite mer med folket än annars med. Och det vart ju bra!!
I söndags var jag rätt bakfull dock.. och när jag skulle beställa biljetterna hem från Vänersborg var allt till Ljungby fullbokat!! Därför åkte jag sent på kvällen från Vänersborg och spenderade natten hos Dan i Halmstad - sedan upp tidigt på morgonen med första bussen till Ljungby och byte där till Markaryd (jag stack inte hem emellan).. Trots att jag åkte strax efter åtta på morgonen kom jag inte fram till skolan förrän halv ett.. Shit happens.. jag får planera bättre nästa gång!!
Efter skolan stack jag hem till Anna och tog några öl i väntan på min buss..
När jag kom hem igår vid halv nio på kvällen var det helt tyst.. Pappa jobbade och mamma var i Halmstad.. men det var ovanligt tyst.. Så gick jag in i storarummet för att kolla till Lejono - men buren var borta!! Sprang upp på övervåningen - men han var inte där heller. Ner i källaren - men ingen Lejono.. Ute i garaget stod hans bur tom.. Jag ringde mamma och frågade vart Lejono var.. Han hade dött i fredags.. mamma och pappa hade inte sagt något när vi pratat för de ville inte förstöra min helg..
Och ja, jag blev väldigt ledsen för att han inte fanns mer.. Jag har haft honom sedan jag var sju.. han var gammal.. det skulle hända snart ändå.. lite tråkigt att jag inte var där dock..

Men som sagt - helgen i övrigt var riktigt bra!! Och den var helt klart värt allt krångel med tåg och sen ankomst till skolan!!


Kommentarer
Postat av: Anki
2009-09-01 @ 19:01:55 URL: http://egoanki.blogg.se/

Vem var Lejono?

Postat av: Anki
2009-09-02 @ 11:30:07 URL: http://egoanki.blogg.se/

usch =(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!