Enkätundersökning, helgen och en typig lärare..

.. nu sitter jag och svarar på en enkätundersökning från SCB om vad jag tycker om Markaryds kommun. Jag var inte så motiverad att svara och skicka in den först - men sedan läste jag lite på framsidan av häftet.. undersökningen tog ju faktiskt upp flera ämnen som jag vill klaga lite på. Hur är det att bo här?? Hur är kommunikationerna?? &.c. 
Därför svarar jag i alla fall.

I helgen var jag hos Linus. Det var underbart som alltid!!
På fredagen stack jag först till Göteborg. Där råkade jag springa på Katta av alla människor!! Jag har nog inte träffat henne på två år!! Riktigt roligt!!
Jag stötte även på Jenny från skolan förra året.
Och så träffade jag Marie med såklart!! Vi skulle fika - men det slutade med att vi drack öl istället. Gud, vad jag har saknat våra ölkvällar!! Och nu när vi inte kan ha dem längre får vi ta chanserna vi får att dricka öl ihop - även ifall det är mitt på dagen!!
 När jag kom till Vänersborg åt jag och Linus pizza, kollade lite på film och tog det lugnt.
I lördags åkte vi till något köpcenter i Trollhättan. Linus hittade en massa grejer. Jag hittade inget. Tyckte det var rätt komiskt - det brukar vara killen som håller kassarna åt tjejen. Men här blev det tvärtom - Linus stod konstant i ett provrum och jag fick hämta kläder åt honom XD
När vi kom hem grillade vi och sedan räknade vi matte. Jag fick äntligen grepp om ekvationerna!! Linus är gudarar som har sådant tålamod med mej när jag inte fattar.


På kvällen stack vi in till Trollhättan igen för att gå på Backstage. Linus körde - så han var helt nykter. Jag var inte lika nykter.
Det var himla trevligt där. Det var till och med några på Backstage som kände igen mej sedan förra gången!! .. inte lika många som kom ihåg vad jag hette dock!!
Vi fick en knasig kommentar när vi kom dit också: "VA!? ÄR NI FORTFARANDE IHOP??" .. denna kommentar följdes senare på kvällen av många frågor om hur det egentligen funkade med förhållandet och skamliga idéer om hur någon skulle ragga på en viss Kanjas pojkvän om inte deras respektive sällskap var närvarande.. Ehumm..
Men som sagt - en trevlig kväll!!





Igår räknade vi lite mer matte och tog det lugnt.
Hemresan var riktigt seg och jag var lite smått sjuk, men det gick fint!! Jag har ingen resefeber längre!! Gött som tusan!!

Idag hade jag en liten dust med min mentor. Jag blir inte klok på henne. Hon är så jäkla typig mot mej. Hon har sina favoriter i klassen - hennes små gullungar. Men sedan har hon några hon hackar på. Några mer än andra. Mej mer. Betydligt mer.
Hon spyr galla över mej inför klassen då jag inte ens är närvarande och kritiserar det mesta jag gör (eller inte gör - då tänker jag främst på när jag inte gör så mycket väsen av mej på lektionerna.. jag bara följer strömmen..).
Sedan vi började har hon begått flera tjänstefel som berör mej - och jag ska informera henne om att jag fan inte tolererar sådan behandling. Blir det inte bättre efter det går jag vidare till rektorn.
Skolan nu känns verkligen som gymnasiet all over again!!


Kommentarer
Postat av: Anki
2009-09-22 @ 16:22:51 URL: http://egoanki.blogg.se/

ni är så söta ihop :)

Postat av: parro
2009-09-22 @ 16:44:40 URL: http://parro.blogg.se/

Stå på dig bruden!! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!