Mol allena.

DET ÄR SÅ SKÖNT ATT VARA ENSAM HEMMA!! Pappa jobbar, mamma är på föreläsning och Dan är och tränar.
Jag har lite tråkigt just nu dock, men det går väl över. Jag hämtade stickningen och tänkte zappa lite.. eller kolla på film.. någon julig för att dämpa min längtan efter jul.


Idag kände jag mej faktiskt lite julig på grund av min skotskrutiga kjol.. dock syntes den knappt under min tunika.. men jag hade raggsockar till också ;) Jag fick höra att det var tufft. Och det gick att gå i - trots att kjolen är så jäkla kort (vilket är anledningen till att jag inte vågat använda den förrän nu).. Så jag kommer nog använda den igen..

.. nu messade världens underbaraste kille!!<3

Gud vad jag älskar dig min sötnos ;)
Så glad att du finns.

.. imorgon är det ett halvår sedan han skrev till mej på Helgon första gången.. shit vad tiden går!! Jag är så jäkla kär!! Underbart när känslorna är besvarade!! Finns inget bättre!!

Kommentarer
Postat av: anki
2009-10-15 @ 22:02:10 URL: http://egoanki.blogg.se/

jag har med en extrem längtan till jul, har redan handlat en massa julklappar.. funderar på o slå in dem.. och jag vill ha upp en julstjärna i fönstret!

Postat av: Mimmi
2009-10-15 @ 22:10:16

Värst vad du uppdaterar nu :D



Och överanalyser är inte negativt ;) Det är bara bra för själen lixom :P + att man får alla andra att tänka med X) Finns MÅÅÅÅNGA som inte använder sina hjärnor speciellt mycket :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!