Min dag:

Imorse ringde mamma och väckte mej på beställning strax efter sju.. jag hade knappt sovit och var sjukt trött - men jag gick upp i alla fall. Mådde inte alls bra, men tog mej till skolan.
Jag fick vänta en timma på att coachingen skulle börja. Det var en väldigt intressant lektion idag om ens mål i livet, för dagen - osv. Jag lärde mej mycket och har fått en hel del att tänka på.
Sedan hade vi engelska (då vi i princip inte gjorde någonting), lunch (jag hade mat med mej för en gångs skull) och psykologi efter det.
   På psykologin idag diskuterade vi vad kärlek var. Jag fick lite déjà vu-känsla från Löftadalen vid denna tiden förra året.. vilket var läskigt..
Ty för precis ett år sedan hade vi temadag på skolan (jag kommer inte ihåg temat dock - men det hade något med relationer att göra).. och jag, Marie och Emma hade (i sann vänskapsanda) valt samma stationer vi ville gå på. På en av stationerna hade vi valt "Manligt och Kvinnligt" - vilket visade sej bli en diskussion kring hur idealförhållandet såg ut samt hur fel ett förhållande kan vara.. Jag hade blivit dumpad kvällen innan.
Det var helt fel att vara där för mej just då. Jag mådde sjukt dåligt helatiden vi var där och var inte långt från tårarna.. när det var över tror jag till och med att jag grät. Det var som att gnugga in smärtan ännu djupare..
   Men idag på psykologin, då jag befann mej i precis samma diskussion som för ett år sedan, var jag inte nära tårarna ens!! Skillnaden mellan nu och för ett år sedan är att jag faktiskt är lyckligt kär denna gången!! Så trots att det var läskigt att hamna i samma diskussion idag (mycket okänt folk som kom in på att diskutera precis samma sak som den gången) så var det nästan en lättnad!! Jag känner mej inte misslyckad nu längre!! Jag är älskad!! Och detta är en stor seger för mej!! Jävlar vad glad jag blev!!
   Efter psykologin hade vi kör (jag sjöng inte - jag satt mest och kved av smärta.. jag har så ont överallt idag) och sedan sömnad.

Mamma kom och hämtade mej och vi körde till ICA för att handla. Jag köpte hårfärg (förhoppningsvis färgar och klipper jag håret imorgon), cola (för jag är ledig imorgon och vill mysa till det ordentligt ikväll + att jag tycker jag är lite värd det för att jag var på alla lektionerna och kom dessutom i tid hela dagen!! Och så är jag sjuk och vill skämma bort mej själv lite..) och garn till Linus halsduk (jag har kommit en bra bit på väg nu!!).

När vi kom hem fikade vi och nu ska jag fixa något att äta!! Vrålhungrig..

// XO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!