.. funderingar om "saknad" och "längtan" innan läggdags..

Jag har kollat lite på nya Harry Potter, men fick ge upp. Det blev för sent och jag ska upp vid 7 imorgon!!
Härligt som tusan med fredag!! Jag har bara näringslära och samhäll och en fet håltimma emellan då jag och Joel ska se på The Boat that Rocked.
Imorgon kväll ska jag ta det lugnt.. och resten av helgen följer nog i samma spår. Jag brukar inte vilja ta det lugnt om helgen.. men jag vet inte.. det känns som att utelivet är så trist nu när det är höst. Och så många kompisar har flyttat, så inget är sej likt.. det är mest jobbigt att Frida flyttat. Jag har ju ingen att dricka kaffe med stup i kvarten nu!! Och ingen att snacka skit med eller gråta ut hos.. I NEED HER!!
Och så saknar jag lite folk från Löfta.. jag saknar att Marie och jag ständigt blev fulla ihop och gjorde bort oss inför hela skolan. Jag saknar Emmas tjat om Twilight (och vampyrer i allmänhet).. Jag saknar David som jag alltid hade roligt med. Och så saknar jag Sophia och Julia som man alltid kunde prata ut med. Och jag saknar Julias pojkvän "Torkel" - som nästan bodde på skolan och som räknades som en av grannarna.
Men förhoppningsvis träffar jag i alla fall Julia & Torkel på lovet på PopQuiz på Harry's i Falkenberg. YAY!!

Jag och Linus har en teori om att ordet "saknar" har mer negativ klang än ordet "längtar". Saknar är något man vill ha och/eller behöver. Längtar är något värdefullt man har som bara råkar vara en bit bort.
Sure, jag harfortfarande kvar alla ovanstående vänner från Löfta + Frida och längtar efter dem enormt mycket. Men jag saknar dem lite i alla fall. Jag är rädd för att tappa kontakten - och jag har ju ingen direkt aktiv kontakt med någon dem (möjligtvis Marie).

Däremot så längtar jag en massa efter Linus nu.
Jag längtar, för att han har jag - han är bara en bit bort.

GODNATT!!
// XO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!