Blogghataren-Linus önskemål - ett inlägg om honom:

Linus fick ledigt sista dagen på praktiken (fredagen den 30:e), vilket är jättebra. Då kan jag åka upp till Falkenberg på torsdagen för att spela PopQuiz på Harry's med Julia & Torkel - och sedan åka vidare till Vänersborg på fredagen.
Att han fick ledigt är också bra för att då kan vi träffas lite längre - jag har ju studiedag måndagen därefter med!! Göttans!!
Så imorgon (när jag pratat med Julia) blir det till att beställa biljetter!!

Nu känns det inte som att det är så långt tills Linus och jag träffas igen.. och tiden har gått förvånansvärt snabbt trots allt!! Jag har tyckt att det var en plåga gångerna det tagit två veckor mellan resorna, men nu har vi ju inte träffats på över två veckor, och det har inte varit jättefarligt.. det kanske är för att man varit så inställd nu på att det skulle ta tid innan vi träffades igen..
Men nu känns det inte som långt kvar. Imorgon ska jag till skolan, på onsdag är jag ledig, torsdag är det skola, fredag tar jag ledigt (eventuellt går jag på näringsläran i alla fall) och sedan åker jag och Anki till Stockholm!! Helgen tillbringas där och måndag-onsdag får jag se vad jag hittar på.. Falkenberg på torsdagen och på fredagen är jag hos min älskling igen!!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!