Idag är jag bakis-snygg!!

.. blev inte tatuering idag.. pappa ringde och avbokade tiden imorse för "vi" var för bakfulla.. han hade inte ens pratat med mej innan och jag blev rejält arg. Här har man väntat sedan midsommar på att få denna biten av armen klar och jag och pappa skulle åka dit tillsammans - för han skulle fixa lite på sin tatuering med.. men när det väl gäller avbokar han tiden och kollar inte ens upp en ny!!
Mamma skulle också till tatueraren idag för att fråga lite om vad hon skulle få ge för att tatuera in en fé hon hittat på nätet.. det slutade med att i ett försök att skapa fred mellan mej och min far ringde hon tatueraren och bokade en ny tid till mej imorgonkväll (utan att säga till mej) och när jag får reda på det blir jag ännu mer irriterad för jag kommer missa en halvtimma av min sista lektion.

Senare sa jag att jag skulle vilja äta pizza idag. När jag väl fick svar några minuter senare var det: "Det blev så mycket mat över igår - vi äter det."
Jag hämnades genom att äta upp all mat från igår själv (vegfärs, sallad, créme fraiche, bröd och salsa).. det enda jag lämnade kvar var köttfärsen!!

Det var en trevlig kväll igår dock..

Kommentarer
Postat av: P
2009-11-23 @ 22:39:57 URL: http://pfuck.blogg.se/

Jaa, det ska bli jäkligt gött faktiskt! Kan knappt vänta!! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!