Helgen..

Jag åkte som sagt i fredags vid 7 på morgonen.. fick skjuts med mamma till Ljungby - tog bussen till Halmstad (sov hela vägen), fick vänta några timmar på tåget till Göteborg och sedan fick jag ta buss till Vänersborg. Kom fram vid halv 6 - och då var det bara att åka hemom snabbt, slänga av sej packningen och borsta håret. Sedan kom Linus och vi åkte nästan direkt till Trollhättan för att äta tacobuffé på Backstage. Det var trevligt!!
När vi kom hem tog vi det lugnt. Jag var så jäkla seg efter allt resande med. Linus fick visa fotoalbum och berätta. Mysigt =)

På lördagen sov vi ut ordentligt och efter frukost och lite så åkte vi för att gratulera Linus farfar som fyllt år. Första gången jag träffade honom. Det blev dock en snabbvisit - för vi skulle vidare till Trollhättan.
Bandet samlades i replokalen och jag kände mej inte direkt så hjälpsam med att bära instrument och sånt.. jag bar lite..
Vi förflyttade oss till Backstage där de började fixa i ordning och göra soundcheck. Jag satt och kollade på, pratade lite med Liza och Daniel och drack kaffe.
Sedan hem för att äta och göra oss i ordning lite snabbt.
Pingen skjutsade oss till Backstage vid 8-tiden. Jag hade rätt ont i huvudet - men det gick över efter några öl. =)



När resten av bandet kom satte vi oss bakom scenen istället.
Jag var la lite tyst som vanligt - i början - men efter några öl (gratis) kom jag igång rätt bra.

Det var ett band som spelade innan Burning Angel. Jag satt bakom scenen och lyssnade bara på dem och pratade lite med de som satt kvar i rummet.
Sedan gick Burning Angel upp på scen. Jag och Liza (blonda tjejen) ställde oss vid sidan av scenen bakom en liten vägg. Vi ville inte trängas med folket på "rätt" sida scenen (bakom en fet kedja).. dessutom har man ju lite förmåner när man är tillsammans med någon i bandet XD




Jag var så himla glad när jag stod där jämte scenen. Jag brukar alltid vara jätteglad runt Linus, men nu var det upphöjt till mycket mer - mycket maffigare.. större version av glädjekänslan.. svårt att förklara.
Och uttrycket "svälla av stolthet" har jag aldrig fattat förrän jag träffade Linus. Det räcker med att titta på honom när man är ute och går bland folk och jag är så jäkla stolt för att han är min att jag känner mej oerhört mallig och tror att det syns på mej (vilket det i och för sej säkert gör.. delvis..).
Men just så kände jag mej när jag stod där jämte scenen. Stolt, mallig och lyckligare än någonsin. Jag tyckte de spelade så bra, jag är så kär att jag inte kunde sluta le fånigt och det var en sådan himla bra kväll!! Jag älskade varje sekund!!
Spelningen slutade med att de körde upp en tårta i ansiktet på Jörgen (som gjorde sin sista spelning denna kväll). Jörgen kramade de andra i bandet så de fick tårta på sej med. Och jäklar vad svettiga de var efter spelningen!! Jag har aldrig sett på maken!! (Linus envisades med att ha skinnjacka på sej på spelningen med - tills det blev så varmt att han var tvungen att slänga av den..)

Efter spelningen satt jag en stund bakom scenen och hade det gott. Sedan gick jag ut en runda och när jag kom in igen ser jag Linus som vinkar åt mej att komma. När jag kommer fram pekar han på personen framför sej. En person som råkat skaffa Facebook samma dag och blivit beordrad av min käre far att gå 200 meter från hans lägenhet - till Backstage för att träffa mej. En person som gått fram till Linus och frågat om Linus var ihop med Jannes dotter..
Det var ingen mindre än Patric Hjelm från Traryd!! Patric som jag säkert inte träffat på 4 år!! Som jag känt sedan jag var 5-6!!

Det var jäkligt roligt att träffa honom igen!! Vi pratade sjukt länge om gamla minnen.
Jag har sagt det innan och jag säger det igen - alltid träffar jag någon!! Så fort jag är ute och åker dyker det alltid upp någon kändis. Världen är stor - men Sverige är allt bra litet!!

Vid 3- halv 4-tiden tror jag vi tog taxi till Vänersborg. Jag somnade rätt snabbt när vi kom hem och vaknade vid kvart i 12 igår. Linus hade stängt av mitt alarm på mobilen (jag hade tänkt gå upp vid 11). Jag klev upp och gjorde mej i ordning lite och gick ut och pratade med de andra i huset en stund.
Sedan tänkte jag jävlas lite med Linus. Väckte honom försiktigt och sa att klockan var 14.40 - och att jag skulle åka om 20 mins. Plötsligt var han klarvaken och undrade varför jag inte väckt honom tidigare - nu hade vi ju ingen tid ihop alls!! .. sedan såg han att jag inte packat och då förstod han att jag skojade XD

Vi åt frukost och kollade lite på Maria Larssons eviga ögonblick. Vi hann inte se hela dock.
Jag var väldigt stressad och mådde dåligt av just stresskänslan - händerna darrade som fan med ända tills jag satt mej på bussen från Vänersborg och åkt ett tag. Läbbigt!!
När jag kom till Göteborg träffade jag på min granne här från Strömsnäs (som pluggar i Vänersborg). Som sagt: Alltid träffar man någon!!
Jag kom hem vid kvart över tio. Hoppade direkt in i duschen - det var ljuvligt. Sedan pratade jag med Linus tills jag gick och la mej.<3

Detta var (trots den ständiga stressen) en underbar helg!!


Kommentarer
Postat av: Anki
2009-11-17 @ 17:42:49 URL: http://egoanki.blogg.se/

Låter som en helmysig helg :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!