Tisdag!!

Denna dagen har faktiskt varit helt okej.
Jag snoozade bara en gång (10 mins) idag (jag brukar snooza mej igenom snoozningstimman och försova mej), kom till bussen i tid (med nöd och näppe) och orkade med alla lektionerna utan sura miner.
Först hade vi coaching - riktigt intressant lektion om målsättningar (jag fick en hel del att fundera på). Sedan engelska (vilket inte var så givande), psykologi (rätt bra lektion det med; Joels anteckningar var roliga: "Vem är jag utan min döda hund? Dvs en legobit saknas..." - inte nog med att han har en död hund som någon tagit från honom - han jämför den också med en legobit!!), körsång (det var inte så roligt, men gick rätt smärtfritt) och sömnad (sticka i en timma är inte så farligt så länge man har någon att prata med!!).
     Ingen drake på tisdagar - det är bra. Och riktigt skönt att börja skolan efter lovet och slippa henne första dagen!! Joel berättade dock att hon inte alls var glad på mej.. men det är ju något hon ska ta med mej och inte någon annan??
Joel hade nog saknat mej med. Han blev überlycklisch när han såg mej. Jag fick kram och allt.. jag har allt saknat honom lite med. han är ju rätt underhållande XD

Jag är fortfarande väldigt förkyld, men det går förhoppningsvis över snart. Jag är ju ledig imorgon, så jag får friska till mej lite.

Nu sitter jag och lägger in bilder från lovet på Nylleboken.. finns en hel del roliga!!

Ikväll ska jag nog mysa ner mej med julmust och Repo! the Genetic Opera.. den ska dock inte vara så mysig XD


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!