Förberedelser..

Nu är jag hemma igen.. har suttit och tjötat lite med min inte alltför normala bror.
Ska snart göra mej i ordning för festen ikväll. Alkoholen är köpt och inbjudan har skaffats. Dock vet jag inte vad jag ska ha på mej..
Jag har aldrig annars problem med att veta vad jag ska ha. Tycker alla mina kläder är snygga - spelar inte så stor roll. Allt passar till allt. Och jag har i princip bara jeans och T-shirts (några linnen med - men det brukar jag inte ha på fest). Jag har utsett de vinnande jeansen (favorit-jeansen) - men tröjan då?? De nyaste tröjorna jag har (som jag inte köpte för alls längesen) är för stora nu.. Ska nog försöka sy in dem en dag..
Svårt svårt.. Eller så får man helt enkelt bara ta en tröja och låta folk inse fakta - jag är jävligt het trots för stora tröjor!!
Så får det bli.. men börjar nog med att sminka mej.. sen fixar jag rock-frillan (klippte mej i förrgår - är jäkligt nöjd denna gången. Gav mamma en bild på Peter London och sa "Jag vill ha DEN frillan". Det blev riktigt, jävla bra - men jag måste klippa lite till för att få upp håret uppe på huvudet som honom. Fast jag är ändå nöjd..).

Jag har höga förhoppningar på kvällen. Alltid roligt att träffa Berra. Och vi är nog mest på hans syrras 18-årsfest och inte så mycket på bluesaftonen på R1.. majoriteten av folket kommer vara tvättäkta rockers.. även om det kanske inte syns på utsidan.

Nu - hög musik och putsande på fasaden.

ROCK ON!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!