Kväll..

Usch.. jag är svintrött.. försökte sova en liten stund innan - men mamma gick in på Dans rum och svor och dammsög (hans lampa hade vält och gått sönder.. antingen är det pappa eller vinden som gjort det.. fönstret var öppet när jag drog imorse - och stängt när jag kom hem. Pappa kan ha sett att fönstret var öppet när han skulle till jobbet, sprungit upp och stängt det, vält lampan och inte haft tid att städa upp..). Hursom var det rätt jävla omöjligt att sova (och jag är fortfarande trött på grund av mobilterrorn inatt).
Och så blev jag lite hungrig - drog ner och åt tre knäckemackor.. ska låta dem smälta lite - sen ska jag ut och springa.
Blir inget kaffe med Mattias idag - han var helt slut efter jobbet.. han skrev ett fint sms i alla fall: "Bli inte ledsen nu gumman, men jag kommer inte orka ikväll. Har flyttat 2,5 ton grus idag. Är helt slut i kroppen =( går det bra en annan dag? kram" Så jag förlåter honom. Haha XD Nej - så illa är det inte. Jag känner mej inte heller jättesocial idag.. 2-3 varv på elljusspåret och sen hoppa i bingen känns som den perfekta kvällen nu. Jag borde verkligen ut och träna lite tuffare idag med. Har inte tränat ordentligt sen i.. torsdags tror jag.. fast jag behövde nog några dagars vila - hade sjukt ont i hela kroppen efter all jävla träning. Men nu är jag nog fit for fight igen!!

Kommentarer
Postat av: Johanna
2009-06-03 @ 19:42:39 URL: http://clapyourhands.blogg.se/

Men jag har precis varit ute och tränat juuuuuuuuuuuu. :(

Postat av: Kanja
2009-06-03 @ 19:55:54 URL: http://kanja.blogg.se/

Attsickens =P Då får vi ta det en annan dag!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!