Ingenting är som det borde vara..

Nu har jag varit ute och gått med Frida. Rebecca hade blivit uppbokad på annat håll (snackade med henne innan idag och hörde om hon hade lust - och då visste hon inte riktigt.. och sen glömde hon bort det XD). Men men.. kommer fler gånger.
Känns lite som att man drar i vännerna åt sitt eget håll för att ha något att göra - samtidigt som en annan drar i dem åt dennes eget håll..
Kan nog bli rätt jobbigt för vännerna om man är för på.. fast jag tror inte det är ett problem nu och tror inte det kommer bli det heller.. Vi har trevligt. Det har varit fika och promenader och skratt och gråt. De är ju vännerna - de stöttar en och muntrar upp en, jävlas med en och skojar. Jag skulle göra samma för dem närsom de behövde det.
Snackade lite med Frida om det också.. att det kanske känns som att de får dela sej.. hon trodde det kunde bli lite jobbigt - men jag sa att de skulle fortsätta som innan.. bara för att det brister lite i ett hörn av vänskapskretsen behöver det ju inte betyda att allt faller.. och man får la försöka hitta på ett sätt att få det att funka ändå..
Så kom vi in på midsommar-firandet på Öland. Skulle det bli jobbigt/knäppt/konstlat/katastrof?? Men det blir ju vad man gör det till. Jag tänker ha roligt. Och eftersom jag hatar att bli ignorerad själv tänker jag inte köra något sånt race.. Jag är bättre än så. Och för att ha roligt krävs det ju att man får med alla. Att man bortser från grejer som hänt - lägger de på hyllan (även om man vet att de fortfarande finns där). Sååå.. det kommer nog bli jäkligt roligt.
Men är ändå inte helt säker på att jag vill med. Jag har sagt att jag SKA med. Och det ska jag förmodligen också.. Men har inte så stor lust längre..

GAH!! Det är lite jobbigt att tänka på midsommar.. hur det kommer bli.. Fy fan vad allt är uppochner just nu.. riktigt jäkla jobbigt.
- Så nu lämnar vi nog det..

Ehumm.. jag borde städa mitt rum.. har fortfarande inte packat upp allt från när jag bodde på skolan.. Saknar mina högtalare lite till exempel. De står fortfarande på nedervåningen och rummet är ett kaos. Men jag är sjukt seg nu och mitt rum är jättevarmt.. Fast lite får jag nog städa ikväll i alla fall.. måste bara få i mej vatten först. Man torkar ju ut!!
Imorgon påstår de att det bara blir 10 grader.. Härligt =)

// XO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!