Så mycket planer..

Jag kunde inte sova.. huvudet bankar.. gick på långpromenad - och det var rätt skönt.. svalt och tyst.. bara jag med mina egna tankar.

Det känns lite bättre nu. Förkylningen och huvudvärken är fortfarande hemsk - men det andra känns lite lugnare.
När jag var ute och gick tänkte jag att jag ville bort igen. Det var jäkligt skönt att vara i Falkenberg - även om det inte var länge var jag ändå borta!!
Funderade på att kanske hälsa på David i Mölndal snart. Han sa att jag fick komma dit när jag ville.. och sedan kan jag dra till Göteborg och träffa lite folk där.
Jag brukar inte längta bort. Jag brukar hata att åka iväg. Det är ju så skönt att vara hemma (vilket man inser när man är borta). Men nu känns borta mer som hemma. Kolla upp när tågen går, packa väskan och dra till en go vän. Hitta på en massa skoj.
Det är uppåt - Halmstad, Falkenberg, Varberg, Kungsbacka och Göteborg som känns säkrast. Där har jag ju åkt så mycket. Jag kan ju den vägen. Skulle jag åka nån annanstans skulle jag få lite panik. Resefeber.
Men på väg mot Göteborg har jag ju mycket vänner nu - så det är förmodligen ditåt jag åker. Det gäller bara att hitta tid till det. Nu är det ju midsommar - och när Sven ringde ikväll och undrade om jag hann bli frisk till torsdag sa jag att jag skulle med oavsett vad. Det finns inte tid att vela nu. Och nästa helg är jag i Tyskland (vilket var en dum helg att åka på - då det är Metaltown i Göteborg med mycket bra band). 3:e juli är det en spelning jag vill gå på på Riksettan. Dessutom kanske Julia & Torkel kommer ner då. Den 11:e juli är det Oshultsfestivalen - vilken jag väldigt gärna skulle vilja gå på.. men jag får inte med mej folk - så jag tror bannemej jag skiter i den.. Så då kan jag dra. Om jag sticker på torsdagen eller fredagen där och är borta över helgen.. så får det nog bli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!