Dagen.

Det vart några som krockade utanför vårat hus idag. 5 ambulanser, en brandbil och en annan bil tillhörande brandkåren + poliser.. Men såvitt jag kunde se var ingen skadad. Det var en äldre farbror som var väldigt chockad dock.

Jag gjorde klart en målning med tusch idag med. Men jag råkade spilla en massa tusch på - så jag måste fylla i med vit akryl imorgon med (har redan fixat lite). Men annars är den klar. Ser nån vem det är??


Fick även ett förvånande sms som gladde mej idag. Josef skrev "Hej, om du är hemma kan du väl hälsa Dan att det var jag som tutade? =D"
Jag svarade på det och undrade om han ville med till Riksettan imorgon. Och han kanske var på!! Det är jag, Pontus, Tusse och Bim som ska dit. Jag har messat rätt många men inte fått svar från fler än Bim (och Josef då). Vissa messar jag inte förrän jag vet vilket sällskap som ska med - känns inte lönt innan.
Jag och Josef pratade ut på midsommarafton.. ingen av oss var särskilt nyktra och jag undrade dagen efter om han kom ihåg vad vi snackat om och/eller ifall det bara var alkoholen som talade. Men med tanke på sms:et förmodar jag att han kom ihåg. Kändes jäkligt bra i alla fall.
Saker kan nog lösa sej tillslut!! Jag vill verkligen att vårt kompisgäng ska kunna umgås som förra sommaren och tidiga hösten igen. Efter det har det bara varit en massa strul. Men om alla jobbar för det ska det nog funka.

I eftermiddags bråkade pappa och jag. Mycket - om ingenting.. Jag och Dan hade glömt plocka in disken. Pappa vart helt rabiat, sa att han och mamma slavade för oss - att vi skulle betala hyra och slog näven i köksluckor och bord och allt möjligt.. Fattas bara att han hotar med att kasta ut mej igen.. (Jag fick verkligen bita mej i läppen för att inte påpeka att jag även slavar för honom då det är jag som försöker väcka honom när han däckat på soffan - och att det är jag som plockar undan ölburkarna. Att det var mej mamma ringde till när jag bodde borta och beklagade sej för när hon tyckte pappa betedde sej dåligt med drickandet). Jag blev i alla fall sur och stack till Pontus. Vi drack öl och hade det riktigt trevligt. Pratade en massa om allt mellan himmel och jord. Det är sådana dagar som denhär man lever för (om man bortser från bråket då). Inte ofta man träffar Pontus under sådana omständigheter heller. Det brukar bara vara på fester.
Efter det sprang jag inom Frida och Sven en runda. Frida hade slut på linsvätska så jag hjälpte henne med det. Sven bjöd på kaffe med. Frida hade skrivit en lapp till honom med instruktioner om hur man bryggde kaffe XD


Nu är jag hemma igen. Ska dricka lite saft med en massa is i och sedan ut på promenad. Ikväll blir det nog en film och msn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!