Trevlig kväll!!

Nu är jag hemma igen. Väldigt trevlig kväll. Förfest hos Pontus, med Bim, Jocke och Jimmie. Sedan Riksettan där Captain Fringe spelade (GRYMMA!!).
Träffade en hel del gammalt roligt folk - samt en och annan ny. Bland annat en kille som hälsat på mej förut och kollat på min tatuering (själv har han en nästan helt klar sleeve samt lite annat). Han kom i alla fall fram till mej och ville se hur det gick med min. Snackade rätt mycket med honom om tatueringar, folk vi kände gemensamt och lite sånt. Han skulle precis flytta till Tingsryd - så man kanske inte får se honom så mycket mer.
Han var sjukgymnast - vilket imponerade mej med tanke på hans yttre. Alltså, jag är inte imponerad av att han är sjukgymnast - utan att vården här i kommunen är öppen för att anställa personer som vissa andra inte så öppensinnade kan uppfatta ha ett "förargelseväckande utseende" och alla de här andra förlegade argumenten.
Dum som jag är glömde jag fråga om hans namn.. men vi känner igen varandra i alla fall. Han frågade: "Du brukar väl vara här när det är rockspelningar va??" - jag är nästan alltid där vilken spelning det än är. Jag brukar skippa blues dock.

Om några timmar festar jag vidare i Tyskland. Så nu måste jag verkligen sova!! Gonatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!