Sjuk!?

Så har även Kanja blivit sjuk nu. Förkyld utav bara helvete - snor och halsont. Huvudvärk med!!
Jag är ytterst sällan sjuk. Det var nån dag förra veckan då jag vart lite krasslig - men innan dess var det flera månader sen jag ens nös till!!
Nej, idag kör jag på Johannas idé om att bädda ner sej och kolla på film tills man blir frisk. "Kanja, din jävla härmapa" - JAJJAMEN!! =D

Hmm.. undrar om detta går över tills midsommar.. om jag inte kan följa med blir det ju ännu en mindre!! Fast det är klart - då kanske de som hoppat av följer med istället XD Inte helt omöjligt!! Dessutom låter det nu som att jag är en riktig bitch som ingen vill umgås med. Men jag ringde faktiskt och snackade med en av dessa personerna förra söndagen (personen det skurit sej med) - och hade lite att prata om inför midsommar (.. jag hörde att du, precis som jag, var orolig för hur stämningen skulle bli.. vi åker dit för att ha roligt - det förutsätter att man får alla med sej.. jag kommer inte ignorera dej eller vara otrevlig &.c.) - så jag har ju faktiskt försökt i alla fall. Jag kan inte göra mer (kan kan jag väl i och för sej - men jag har inte lust och känner att det inte är mitt jobb)!! Nu kan i alla fall ingen komma och våga påstå att jag "kör bort" någon.
 Men det är fler som hoppat av också. Riktigt jäkla tråkigt.. vet inte om det beror på vad som hänt (i vissa av fallen) heller.

Nej, nu ska jag inte grubbla för mycket. Jag ska gå och bli frisk nu!!

Dagen till ära:

Flyleaf - I'm so sick
Uploaded by WaReZ_CarTmaN. - Music videos, artist interviews, concerts and more.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!