Money makes the world go around..

Jag har sån jävla lust att åka härifrån nu. Jag vill inte vara här mer.
Bara en liten nöjestripp någonstans vore underbart!! Typ som när jag åkte till Falkenberg för några veckor sen.
Jag har dock inte pengar till det än.. har inte fått pengar av pappa eller Robban för tavlan och tatueringsskissen de ville köpa. Så fort de betalat kan jag åka.
Hade ju egentligen tänkt dra till Göteborg nu helgen som kommer. Det är lite osäkert om det blir det dock.. men förhoppningsvis blir det snart.

På tal om att sälja mina alster. Karri ville tydligen köpa en målning av Eric Draven/The Crow för 500 spännos efter semestern. Jag tyckte det var ett jäkligt bra pris med tanke på att det var längesen jag gjorde den - och då gav jag i princip bort teckningar - så jag lovade att hålla den till honom.
Jag har även fått en beställning på en tavelserie av Andreas (min kusin). Det var en riktigt rolig idé. Han vill ha tre tavlor - alla svartvita i en grafisk stil jag tycker om att jobba med.. Motiven ska föreställa de största inom musiken. Enligt honom var det "the king of rock 'n' roll" (Elvis), "the king of pop" (Michael Jackson) och "the queen of pop" (vilket enligt oss är Madonna).
Jag har dock inga målardukar - så innan jag skaffat det blir det inte mycket jobbat med de tavlorna. Men jag ska försöka börja skissa lite i alla fall. Har googlat en hel del och försökt få lite inspiration. Det finns sjukt mycket snyggt redan!!

Har precis kollat på "French Kiss". Den var faktiskt lite gullig. Men Meg Ryans bästa är fortfarande "You've Got Mail". Ska nu fixa lite cappuccino och sedan peta i "National Treasure - Book of Secrets" i datorn. Efter det blir det eventuellt "The Crow". Har inte sett den på länge och det är ju bara att inse - den är sjukt bra.

Jag har sådan lust att spela TV-spel med!! Har fortfarande inte spelat ut ett Pirates of the Caribbean-spel.. kanske borde ta tag i det snart.
Kanske snart är ikväll.. imorgon är ju ändå bara måndag. Och måndagar är veckans värsta dag. Så jag spelar hellre spel hela natten och sover igenom måndagen än är vaken och irriterad hela dagen.

I don't like mondays I wanna shoot the whole day down.

Kommentarer
Postat av: Anki
2009-07-05 @ 21:30:23 URL: http://egoanki.blogg.se/

åh.. om du inte har alltför många beställningar skulle jag gärna vilja att du målar nåt till mig, och du får givetvis betalt :)

Postat av: Johanna
2009-07-05 @ 21:51:36 URL: http://clapyourhands.blogg.se/

Jag är med sugen på Göteborg. :(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!