Familjen är värst..

Idag fortsätter jag vara stressad.
Somnade nån gång i morse - men väcktes snart av en jordfräs i trädgården. Sedan lyckades jag somna igen.. det vill säga tills mamma började stöka runt som fan på vinden bakom min säng.
Jag har inte sovit bra på hur länge som helst  nu.. och familjen underlättar inte det hela.
Andra dagar har jag vaknat av att pappa spikar och bankar i allmänhet på altanen - precis till vänster om där jag sover. Som att vakna med bultande huvudvärk varje morgon. Han skulle lika gärna kunna sätta hammaren direkt i huvudet på mej - det hade till och med varit mer skonsamt.

Nu förstår jag också att min familj har NOLL respekt för att jag målar. De förstår det inte ens. De ser allt som billigt kladd. Det är precis som att man fortfarande är fem och ger dem en teckning man själv gjort. De vänder och vrider på den och frågar vad det är för något. "Det är ju en häst!!" "Jahaaa.. nu ser jag!! .. vad fin den var.." - och lägger bort den.
Men tro fan att när det kommer folk hit - då ska jag jävlar visa vad jag gjort. "Kolla vår dotter?? Detta kan hon göra!!" (.. enligt dem är det det enda jag kan göra.. knappast något man kan leva på - men lite sött är det nog allt..)

Vad fan gjorde jag i mitt förra liv som gjorde att jag får dras med denhär familjen??
Det har aldrig funkat och kommer inte göra det heller.


Kommentarer
Postat av: magnisson
2009-07-15 @ 11:33:42

jo, känner mig inte hemma med min familj heller :(

Postat av: Mimmi
2009-07-15 @ 13:06:50 URL: http://pinkcloud.blogg.se/

Tänk inte på vad du gjort i tidigare liv :P Tänk på vad denna familjen ska lära dig istället X) Alla händelser i livet är för att lära sig :P Men jag har fått lite för många läxor på sista tiden :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!