Bilbingons inverkan på befolkningen och andra betraktelser.

Nu har vi varit på bilbingo (drack lite kaffe här efteråt med).

Vi kom till stället där bingot skulle hållas. Vi köpte varsitt block - med 12 brickor i varje (dvs 12 spel). Man kunde vinna på en rad, två rader och full bricka.
Vi vann inte ett skit. Och det var stressigt och jävligt.. i typ två och en halv - tre timmar!! Fy fan.. Jag och Sven drack lite öl - det var najs dock =)
Folk var gravallvarliga. Jag liknade det med domedagen - alla hade dött och utroparen var egentligen en gammal skiva som fortfarande gick. Alternativt påminde det om "A.I." - alla var robotar utan känslor. Helt fokuserade på vad de gjorde. Inget var "levande". Creepy.

Imorgon ska jag kräva pengar av folk som är skyldiga mej. Det är så jobbigt att göra det. "Påminna" dem på ett så fint sätt som möjligt. Jag hatar det.
Funderar på att lägga ut lite målningar på Tradera eller något med. Jag har sjukt dåligt med pengar nu - och vill verkligen klara mej över sommaren så smärtfritt som möjligt. Funderar även på att sälja min elgitarr + förstärkare (spelar ju ändå inte på den).
 Nu till helgen ska jag till Oshultsfestivalen. Det kostar dock inte så mycket - så det har jag råd med. Nästa helg blir det eventuellt Östersjöfestivalen. Det är inte heller jättedyrt med camping och bensin. Men det är ju inträden, alkohol och mat som kostar.. Jobbigt.
Sven sa att jag kunde låna pengar av dem. Men där går gränsen. Jag sökte inte något sommarjobb - sparade lite pengar och tänkte sedan sälja lite tavlor och sånt. (The life of an artist??)
Jag lånar inte "stora" pengar av mina vänner. Lånar av mina föräldrar om jag måste - men inte av vännerna. Och situationen denna sommaren var ju självvald. Så jag kan inte direkt klaga heller. Det går sämre än jag trodde - men ändå.

 Skulle sälja en tavla med Alice Cooper som motiv till pappa. Och han ville köpa den. Så en dag förra veckan körde han iväg med den för att få den inramad - och när han kom hem sa han "ÄR DET OKEJ OM DU FÅR 500 FÖR DEN DÅ??" - vi hade inte ens diskuterat priset. Och för några veckor sen sa han att jag började avancera och kunde kräva mer för mina verk nu. Men så ska han ha någon form av familje-pris enligt honom. Nej, jag ska säga att jag vill ha mer för den. Går han inte med på det ska jag komma med en massa bra argument till varför jag ska ha mer.
Svårt också att kunna sälja mer grejer när man inte har material till det. Jag har inte ens råd med att köpa dukar och spännramar. Har en massa akvarell- och skisspapper dock. Så det blir väl det jag får försöka sälja tills jag har råd med det andra.

Det är sällan lätt att leva.

Kommentarer
Postat av: Johanna
2009-07-08 @ 00:42:00 URL: http://clapyourhands.blogg.se/

Men du är ju grym på det, så varför inte liksom? :)

Postat av: Anki
2009-07-08 @ 13:53:37 URL: http://egoanki.blogg.se/

vad har du för teckningar och sälja då? jag kanske är intresserad :)

Postat av: Naima
2009-07-09 @ 09:58:09 URL: http://darlingslow.blogg.se/

Frågestund lyder just nu i min blogg, fråga precis vad ni vill så ska jag ge er ett vettigt svar på era frågor.

Fråga så fort som möjligt för detta gälls än tills imorgon vilket kl 21:05 så har ni säkert svar på era frågor .

Så det är bara söka in i min blogg http://darlingslow.blogg.se och fråga



Till er alla tuffingar \\ Naima


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!