I Göteborg:

Här sitter jag i Göteborg.  Fick låna en dator av Björn (Linus bror) som är yttepytteliten!! Man snubblar på tangenterna helatiden!!
Linus sitter och räknar matte och sjunger med i julskivan han satt igång. Ibland reser han sej för att ge mej en kyss eller för att nafsa mej i nacken. Underbart skönt att vara hos honom igen!!

Imorse vaknade jag av att Linus brorsdotter (som Linus envisas med att kalla för Chucky) stod och slog på mina fötter och ropade "PAPPA!! PAPPA!!"
Så jag vaknade för första gången på länge med ett leende - Linus var där, det blir en lugn dag och den lilla Skrållan trodde jag var hennes pappa XD

Igår åkte jag som sagt hit. Gick direkt bort till Diamond Dogs. Dock förstår jag inte - jag var helt bergsäker på hur jag skulle gå bort till Avenyn. Busenkelt - jag har ju gått där så många gånger!! Förbi IN-EX och Science Fiction-bokhandeln. Men på något jäkla vänster virrade jag mej in på Arkaden och Kompassen. Man kan ju gå den vägen med - men det tar ju dubbelt så lång tid!!
Hursom kom jag fram till puben innan bandet till och med!! Träffade Henke, Magnus och Lisa utanför och följde med dem in. Linus och Ewo kom ungefär samtidigt. De gjorde soundcheck och efteråt drog vi till Rockbaren där det blev några öl.
Mitt i virrvarret av folket träffade jag Putte Ahlin!! Har nog aldrig snackat med honom innan - men med två Strömsnäsbor så långt hemmifrån på samma plats kan man ju inte låta bli att börja snacka. Och han kände ju faktiskt igen mej och allt!!
Han och hans kompis skulle se In Flames senare på kvällen. De skulle dock inte se Cooper på måndag - men Goffe skulle allt dit!!
Sedan drog vi till Diamond Dogs igen. Jag tog en kaffe först för jag var så trött - och sedan fortsatte jag med öl!!

Spelningen igår var riktigt bra!! Och jag sa till Linus efteråt att om jag såg lite tjock ut var det för jag svällde av stolthet när han stod på scen!!

Björns flickvän, Elizabeth, kom och hämtade oss efter spelningen. Vi kom hit till dem och satte oss framför TV:n. Vi kollade på någon konstig film och jag somnade bara efter några minuter i Linus famn..

Imorgon ska vi nog åka in lite tidigare till centrum för att gå på julmarknaden på Liseberg.. men vi får la se hur det blir!!

// XO

Kommentarer
Postat av: Anki
2009-12-13 @ 19:18:23 URL: http://egoanki.blogg.se/

va gullig kommentar :) det där att du svällde av stolthet :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!