Cooper-konserten och tisdagen.

Idag var det grymt att behöva kliva upp ur sängen!! Jag kom hem sent inatt och när jag vaknade värkte det i hela kroppen och jag var så trött!!
Igår var ju Cooper-konserten!! Svinigt bra!! Roligt att hitta på något lite annorlunda med Linus också =)
Vi mötte upp mamma och pappa någon timma innan konserten, gick in, förbanden spelade (Roxie 77 och Electric Boys), drack någon öl och sedan kom Cooper på scen. I loved every minute!! Han körde många gamla låtar igår med. Väldigt många från Welcome to my Nightmare (vilken är favoritplattan).
Efter konserten åkte Linus hem till Vänersborg och jag åkte med mamma, pappa och pappas två jobbarkompisar hem. Böna gav mej en öl i bilen med!! I Mölndal hade jag druckit upp den och sedan sussade jag sött hela vägen hem (vaknade till lite snabbt i Halmstad dock).
Bilder från helgen kommer väl när jag fått dem av Linus (då han var den med kameran).

Och ja, idag började dagen segt. Kröp bort till fikan vid halv 10, klunkade kaffe, hade "redovisning" i coaching (vi presenterade och testade vår teambuilding-uppgift) och sedan hade Joel och jag redovisning i Engelska.
Nu har jag bara ett litet samhällsarbete kvar (som jag ska göra klart imorgon) - och sedan har jag inte mer i skolan nu innan jul!!

Nu tänker jag slå in lite julklappar - för jag har lite tid att slå ihjäl ikväll. Är trött som en apjävel från Upplands Väsby, men tänker dricka ännu mer kaffe och hoppas på att trötthet/pigghet jämnar ut sej tills imorgon!!

// XO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!