Friday, I'm in love!!

Den senaste veckan har varit underbar!!

Förra fredagen tog jag bussen till Markaryd för att möta upp Linus. Jag satt och darrade på stationen, kedjerökte och pratade i telefon med Frida. Hennes pep-talk innebar: "Det kommer gå bra.. vänta - jag ska bara bre en macka.. JAG HADE ALDRIG VÅGAT GÖRA DET DU GÖR!!"
Så kom Linus buss.. jag klev på och vågade inte kolla bak i bussen - pratade med busschauffören så länge jag bara kunde. Men förr eller senare var jag ju tvungen att gå bak i bussen. Vände på huvudet - och där satt Han med världens leende.. jag var förmodligen röd som en kokt kräfta i ansiktet och det var sjukt jobbigt att gå fram till honom. "Tänk om han inte alls tycker om mej" var den enda tanken i huvudet.
Jag vågade inte ge honom en kram när jag satte mej bredvid. Jag vågade knappt titta på honom. Gömde ansiktet i händerna några gånger och mina ben hoppade rundor av nervositet. Försökte få honom att inte märka det genom att peka ut saker på vägen och berätta om dem - men det gick la sådär..
"Vilken låt är du på nu??" undrade han och mente på att jag hållt takten länge.
 När vi klev av bussen gick det förvånansvärt bra dock. Lite darrbent men man slapp sitta still. Jag fortsatte berätta om lite allt möjligt.
Väl hemma lagade Dan pasta åt oss och jävlades knappt alls med Linus. De gaddade ihop sej mot mej rätt snabbt dock.. Déjà vu..
På kvällen blev det Riksettan där husbandet spelade. Var förvånansvärt mycket folk där - både bra och dåligt. Träffade bland annat Pontus, Sam, Jocke, Tusse, Mattias, Jimmie, Ola, Magda, Ketty, Jennifer och Nisse.
Linus gjorde succé och hette "Glen" för 20 spänn. Jag satt och skröt lite för Tony om att Linus faktiskt spelat på Avenyn!!

 I lördags tog vi det rätt lugnt. Gick till Jerkers 25-årsfest runt halv tolv på kvällen. Det var väldigt trevligt tills det blev storbråk. Och vi träffade i princip samma folk som på Riksettan dagen innan.

 På söndagen åkte vi med Frida och Sven till Markaryd och åt pizza på Golden Gate. Sedan följde vi med dem hem och kollade på den nya Kenny Starfighter-filmen och tog någon öl.

 I måndags tog vi det lugnt. Fikade på Riksettan en runda och kollade på lite filmer (Linus hade tagit med sej en massa filmer han tyckte jag skulle se).

 På tisdagen var jag jätteseg. Vi skulle cykla till Traryds Djurpark, kolla på djuren, fika och ha det mysigt. Det gjorde vi med - men vi kom iväg rätt sent (på grund av att jag var så seg).
När vi kom hem blev det tortillas och film.





 Linus planerade att åka hem på onsdagen - och så fick vi erbjudande att åka till Liseberg med Sven och Frida. Det var länge sedan jag var där sist och det var ju på väg hem för Linus. Plus att det skulle bli en rolig "sista" dag. Så vi hängde med.
Det var väldigt soligt och en massa, massa folk. Linus åkte inte så mycket karuseller - men han köade med oss i alla fall.. (.. köerna var sjukt långa).




.. vi var blöta efter Flume Ride..



.. öl på Hamnkrogen..

Det blev kväll och vi körde Linus till centralen. Helt plötsligt blev jag väldigt nedstämd. Här hade man haft nästan en hel vecka där varje dag varit helt fantastisk - och så skulle den ta slut.
Hans buss kom och vi sa hejdå utanför. Då jag kom in i väntsalen igen satt Sven och Frida där och sa i kör: "Aaaaaww".

 Igår fikade jag med Sven och Frida. Josef var också med. Åsa-Sofia, Andrea, Kusin-Johanna, Gugge, Noah och Bim kom också förbi. Det var trevligt (som vanligt). Vi köpte biljetter till festivalen och hyrde sedan Gran Torino som vi stack hem till Sven och Frida och kollade på. Den blev även Underworld - Rise of the Lycans.

 Det var alltså den gångna veckan. Idag känns det lite snopet och ensamt. Jag har inget att göra. Vet inte vad som händer ikväll - jo, Johanna har grillfest - men jag har ingen skjuts.. blir nog att jag ligger och kollar på någon film eller något..

Kollade mailen innan och hittade helt oväntat dethär:

YO.
Vi kom just ihåg att du hade kamera i högsta hugg när vi lirade @ Riksettan för någon månad sen. Hade varit skoj att se lite dokumentation från den kvällen så det hade varit väldigt uppskattat om du kunde skicka något till denna mailen. Tack för stödet den kvällen, du var nog den enda som lyssnade. Skål / Daniel Daniel Henrik


.. tyvärr blev det varken bra bilder eller filmer från den kvällen =/ Men men.. spelningen var jäkligt bra i alla fall. Och det var fler som lyssnade!!

Tråkig grej nyss dock - Dan hade av en ren händelse råkat snubbla över en bild på Facebook från någon snubbe jag inte vet vem det är. Någon har snott en av mina tatueringar igen. Just denna bilden har legat på bilddagboken - då den väl var tatuerad. Och på Facebook (samma där). Hade den på DeviantArt med innan - men nu är den borta!! Så jävla onödigt. Kan folk inte vara lite orginella själva??

Kommentarer
Postat av: Anki
2009-08-07 @ 18:28:48 URL: http://egoanki.blogg.se/

han ser ju helmysig ut kanja!! :)

Postat av: Kanja
2009-08-08 @ 14:16:26 URL: http://kanja.blogg.se/

Han är gudarar!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!