En bra dag.

Idag var en bra dag.
Jag vaknade, gjorde mej i ordning, fick skjuts av pappa till stationen, messade Linus, bussen kom till Markaryd vid 9. Vid 10 började min första lektion för dagen: Näringslära. Dock hade läraren semester, så vi var där i 20 mins, tog närvaro, läste ett litet häfte och beställde läroböcker.
Sedan hade jag håltimma tills klockan 1. I väntan på detta satte jag mej i korridoren. Lenny (en lärare) stannade och tjötade en stund. Hon tyckte om min tatuering. När hon fick reda på att jag ritat den själv frågade hon om jag kunde rita upp en trollslända hon ville tatuera in på vaden.
Sedan kom en städerska och tyckte synd om mej som fick vänta så länge på att börja nästa lektion. Så jag fick följa med in i städskrubben och blev bjuden på bullar och nybryggt kaffe!! Mumma!!
Sedan hade jag en timma med Samhällskunskap B som var rätt intressant.
Vid halv 3 tog jag bussen hem, blev hämtad av pappa.. sedan messade Linus och frågade om jag kunde ringa - han hade inte svarat på mitt sms och jag var lite orolig för att det kanske hänt något.. men allt var i sin ordning. Han hade varit väldigt upptagen idag bara!! När vi pratade satt han på tåget hem till Vänersborg. Det var väldigt dålig mottagning och stundtals lät han som R2D2!! Till slut gav vi upp pratandet för stunden.. vi snackar nog senare ikväll.
Efter det fick jag en öl av pappa. Dessutom fick jag mitt SJ Prio-kort idag och Robban hade varit förbi och betalat för sin tatuering. Eftersom jag väntat på pengarna ett tag fick jag en hundring extra. Gött mos!!


Jag letar efter någon fest tills ikväll.. det går inte så bra med det dock.. alla sparar sej tills imorgon - då det är Strömsnäsfestival!!
Morgondagen kommer givetvis börja med att alla vännerna drar ner på R1 och tar en öl på förmiddagen då ölförsäljningen öppnar.. vid 10 tror jag det är i år..


Efter det går väl alla hem och sover en stund inför kvällens äventyr.
På eftermiddagen/kvällen ordnar Berra så snällt förfest (precis som förra året).


Och på kvällen drar vi ner till Kvällsfesten i byn. I år spelar något tyrolerband, Strutters, Goda Grannar och New Position.

Det blir en bra kväll!!

Kommentarer
Postat av: Johanna
2009-08-22 @ 00:20:06 URL: http://clapyourhands.blogg.se/

Det stod på schemat att Näringslära inte är v. 33-35 så vi min klass antog att vi var lediga då. :D



Men samhällskunskapen missade jag. Vet inte om jag vill eller ska läsa det. Men jag ska prova på det nästa vecka iaf :)

Postat av: parro
2009-08-22 @ 12:37:43 URL: http://parro.blogg.se/

Blev det någon ölfrukost idag? :)

Skulle du åka med oss till Berra idag?

Postat av: Anonym
2009-08-22 @ 13:10:32

neej då, det ska nog inte vara några problem :) vi blir ju bara sex i bilen :)

hehe var det något folk där? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!