Om aktivitetsdag och helg..

Det var riktigt skönt med sovmorgon idag. Stannade extra länge i sängen och kollade på Micke och Molle XD Sedan gick jag ner till köket och drack kaffe och lyssnade på musik.
Pappa skjutsade mej till Markaryd strax innan 3.. Jag är inte mycket för aktivitetsdagar - men detta var fan en riktig besvikelse. Meningen var att man skulle lära känna varandra. Jovisst - jag lärde mej inte något om någon annan förutom att det fanns en tjej som hette Anja som jag inte fick sitta jämte - för någon kille (Sebastian tror jag han hette) blev förvirrad av att vi hade så lika namn.
Det hela var så onödigt!! Dessutom var mer än halva vår klass frånvarande. Obligatorisk närvaro - men kollade någon närvaron?? Nope.
Vi slutade en timma innan utsatt tid. Lägligt nog ringde Frida då. Hon var på väg hem från Växjö och hade lite tråkigt.
Mamma hämtade mej och så åkte vi och handlade. Inne på ICA träffade jag Frida (och Sven). De har fullt upp med flytten nu och vi har svårt att hitta en tid att träffas innan dess.. vi har svårt att hitta tider efter flytten med!! Trist..

 När jag kom hem ringde jag Linus. Han hade haft ont i huvudet hela dagen och lät så dålig på telefonen. Jag skulle ge så mycket för att få vara där och ta hand om honom!!
Men nu är det bestämt att jag ska dit över helgen. Ska bli underbart att träffa honom igen!!
Så ikväll ska jag tvätta lite kläder och försöka göra klar hans överraskning.. hoppas jag hinner få CSN innan jag åker med..


Kommentarer
Postat av: Johanna
2009-08-26 @ 21:31:14 URL: http://clapyourhands.blogg.se/

Du borde få dina pengar imorgon eller på fredag senast! :):)

Postat av: Anki
2009-08-26 @ 22:42:00 URL: http://egoanki.blogg.se/

ni är ju så söta ihop :) och du är så söt kanja!! =)

Postat av: Pao
2009-08-26 @ 22:56:56 URL: http://parro.blogg.se/

Varså lite så! Jo, du har samma problem som mig, har också svårt att hitta BH men denna sidan har många färger och storlekar :) Lite dyrare än H&Ms men bättre så man inte får nån skit! :)

Hur gick det förra rundan du var uppe, med päronen o allt?

Postat av: pao
2009-08-26 @ 23:38:50 URL: http://parro.blogg.se/

Mm, men det blir nog så i början och man vågar ju inte dra på det värsta direkt innan man känner dom :P sen vet man ju själv inte hur dom är, kan ju vara värsta torra, hatar sånt! :S Lite lättare med föräldrar som babblar och snackar på bra själva, som min morsa..hon pratar med med mina vänner än jag själv gör! :D

Postat av: Pao
2009-08-26 @ 23:53:51 URL: http://parro.blogg.se/

Men det var ju skönt! Oftast brukar det ta ett tag innan man känner sig riktigt välkommen men det är bara skönt när man stöter på människor som får en att känna sig välkommen direkt, inte många sånna jag träffat men dom finns! :)



Jasåå, jag trodde det var helt nytt hehe :P kanske inget att spara men man vet ju aldrig i framtiden ;P

Postat av: Fager
2009-08-27 @ 11:54:27 URL: http://emmafager.blogg.se/

Tack Kanja för kommentaren! :) Vi får ses på en kaffe nån dag tycker jag. Det första jag ska inhandla är nämligen en kaffebryggare!! :)

Postat av: Fager
2009-08-27 @ 11:59:04 URL: http://emmafager.blogg.se/

Btwm är überdålig på att läsa andras bloggar nu. Men fan vad kul med den här killen, Linus! :) Önskar dig jävligt mkt lycka med det :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!