Städat =)

Idag har jag minsann storstädat mitt rum och vardagsrummet + toaletten (vilken var rätt rälig..)
Annars har jag inte hunnit med ett skit idag.. Marie och jag stack till Svanen igår, sen satt jag och snackade i telefon i några timmar - tills jag knappt kunde hålla mej vaken längre.. Så man är lite trött.. men det var det värt =)

Puben igår var faktiskt rätt kul =P Jag sjöng karaoke - The Rose. Fick stående ovationer och beröm och kramar från vilt främmande personer XD Helt chockad!!

Men man är väl rätt slut efter denna veckan.. vi var på skolresa och gick ut både i tisdags och onsdags. (Bilder finns på bilddagboken, mitt mobila bredband lämpar sej inte för uppladdning av bilder här..)

Så denna helgen stannade jag på internatet.. här händer inte så mycket, och jag har sovit bort rätt mycket tid.. tänkte att en vit helg skulle sitta fint, men som vanligt lyckas man inte =) Jag vart så festastugen både i fredags och lördags så det var inte klokt!!
Nästa helg ska jag hem i alla fall. Ska på 20-årsfest och ta en fika med Pedersen. Sen ska jag nog terra Höglund större delen av helgen också =)
Visst är det kul att komma hem ibland, men jag har varit hemma 3 helger hittills och bara stannat två helger på skolan. Känns inte hållbart i längden för min ekonomi.. XD

Kommentarer
Postat av: Anki
2008-10-26 @ 13:56:39 URL: http://egoanki.blogg.se/

Skönt att höra att du trivs bra :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!