Vardagsfunderingar..

Sitter på jobbet och svär över att man inte kan gå in på vilka sidor man vill på datorerna här.. och när en sida är låst kommer det upp ett meddelande att sidan måste stängas ner och när man klickar OK stängs alla internetsidor ner.. typiskt..

Virgin funkar att lyssna på i alla fall (Internetsidan kommer inte upp eftersom ordet "virgin" förmodligen utlöser ett larm nånstans att "någon vill se på oskulder!!" Den stora nackdelen är att man inte kan gå in på sidor om delstaten "Virginia".. som exempel..)
De spelar Kate Bush "Wuthering Heights" nu. Tur att jag är ensam i personalrummet - för jag var bara tvungen att höja volymen en hel del. Älskar låten!! Rolig och knasig.. sorry, men kan inte ta den på allvar. Den är bra i alla fall.
Ingen reklam på Virgin idag heller.<3 Reklamen på Virgin brukar inte vara så farligt lång eller tråkig dock, men det är ju alltid välkommet med en reklamfri dag!!

Var tvungen att testa: Och nej, man kan inte googla på "The Virgin Queen" (som Elizabeth I) heller.. Så om du går i skolan och ska skriva ett arbete om de förenta staterna eller Storbritanniens historia med hjälp av skolans datorer - Glöm det!! Eller uteslut bitar av vad som borde finnas med i arbetet!! Ditt val..

Jag är helt slut.. vill ha helg igen!! vila.. mmm.. Fast den kommande helgen blir det fest igen.. 20-årsfest denna gången - och med halva priset i baren lär man ju inte bli redig förrän i mitten av veckan..
Är lite orolig för om jag kommer bli upptvingad på scenen.. Erica har påstått att jag ska sjunga och spela, men mitt förra framträdande på Riksettan var allt annat än bra.. och jag har inte spelat gitarr på allvar på evigheter nu..
Provade spela lite Elliott Smith ("Waltz #2") på lördagsförmiddagen, men det gick väl sådär.. den är rätt svår att spela.. och jag gör varken låten eller Smith rättvisa..

Elliott Smith är absolut en av mina favoritartister.. Någon som hört honom??
Hans texter är så jävla vackra!! På min begravning ska de spela "King's Crossing" av honom (+ "Asleep" med the Smiths och "Fix You" med Coldplay).
Smith dog 2003, så det blir inga fler låtar.. men han är absolut värd att lyssna på!!

Elliott Smith - "Waltz #2"




Oh, de spelar Bowie ("Life on Mars") på vanliga radion (där de annars
aldrig spelar bra musik).. Var tvungen att stänga ner Virgin en stund.. Bowie<3

Kommentarer
Postat av: Anki
2008-05-27 @ 17:56:35 URL: http://egoanki.blogg.se/

Jag gjorde ett skolarbete om Elisabet I men jag tog mycket fakta från populärhistoria : )


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!