At work..

Sitter återigen och väntar på att få komma hem.. men idag går en buss som passar någorlunda bra i alla fall..
När jag kommer hem blir det seriöst slappande. Jag gör inte annat när jag kommer hem!! Är alltid helt slut =) Blir nog film-tittande idag..
Skulle börja läsa "Northanger Abbey" igår, men efter en sida gick ögonen i kors.. Illa, Kanja..

Imorgon ska jag med 4-5:orna till en medeltidsby i Halmstad. Kan nog vara rätt intressant.. men det blir en lång dag..
Blev erbjuden att hänga med på allsångskväll imorgon med (med arbetskamraterna).. njae.. får se hur det blir med det.. ;)

Försökte få igång så jag kunde lyssna på Russell Brand från BBC Radio 2:s hemsida - men den vart nog blockad.. fick lyssna på Virgin istället.. men det var inte helt fel det heller. De spelar Amy Winehouse - "Rehab" nu. But I said "no no no"..

Nyhetstorka är det med:
Sorry, you are out of ammo ... Kan dom inte göra ett sånt spel för tjejer med??

Hittade en kul nyhet precis efter jag publicerat detta inlägget första gången:
Nation's Slicked-Back-Hair Men Rally Against Negative Hollywood Portrayal Är detta på riktigt?? Finns det en organisation för men som har bakåtslickat hår!? Och om organisationen nu protesterar mot att alla slemgubbar och elakingar i filmer framställs med bakåtslickat hår - som därför gör att de själva ser osympatiska ut.. varför fortsätter de att ha bakåtslick då?? - För att de vill fortsätta vara med i organisationen kanske.. "Hello, I'm the vice president of the National Organization of Men with Slicked-Back Hair.." Hur jävla smart låter det på en skala?? Det är väl för män som inte fick vara med i MENSA.. "MENSA-gubbarna må vara smarta, men de har inte, som vi, och vår hjälte Samson, kraften i håret.."
Citat från artikeln:
"Hollywood is facing similar protests from groups such as the National Association of Maniacal Laughers, the American Mustache-Twirlers Coalition, and the Alliance of Gentlemen with Scars and Eye Patches." Fan vilka sjuka organisationer det finns!!
Själv hatar jag bakåtslick.. bläk..

Jag lämnar er med detta:

Hot hot hot.. <3

Kommentarer
Postat av: Anki
2008-05-21 @ 11:38:52 URL: http://egoanki.blogg.se/

jorå jag plöjer mig igenom den ska du se ( ; Har kommit till delen då Mr Darcy friar till henne första gången. Så nu blir det väl bättre i boken, för så är det i serien med. Serien är som bäst när Mr Darcy visar sitt rätta jag :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!