News..

Nu låter Storbritannien allmänheten få tillgång till människors historier om att de sett UFO:n (- historier som då innan tystats ner)..
British 'X Files' papers revealed
Tror ni det finns aliens (som då skulle komma till jorden, föra bort människor och utföra en massa tester på dem)??
Om ens eget folk är så jävla utvecklade att de kan bygga ett skepp som håller hela vägen till jorden och att passagerarna dessutom överlever den långa resan från sin egen galax.. varför vill de då utföra tester på oss?? De kanske misstänker att när vi kommit så långt i utvecklingen att vi kan åka längre ut i rymden och upptäcker dem kommer vi förklara krig mot dem. "This universe is not big enough for both of us.." Men vi kommer ju aldrig komma så långt.. och även om vi gör det lär vi ju knappast vinna i ett krig mot dem om de är så långt före oss på det tekniska planet.. och förmodligen på det intellektuella planet med..^^

Vad sägs om denna nyheten??
Woman mistook naked thief for husband
Varför går en tjuv in i ett hus, snor några grejer, klär av sej och lägger sej ner i sängen jämte frun i huset?? Jag tror att frugan och tjuven hade en affär lite vid sidan av och mannen kom på dem och den enda utvägen var för frugan att säga att hon trodde det var hennes egen man..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!