Läslust = NOT..

Lunch nu.. sitter och lyssnar på Virgin och dricker te..
Jag är lite pytt.. upptäckte ett hål i ett av mina favoritlinnen.. förra veckan var det hål i min favorittröja.. Behöver jag köpa nya kläder?? Ja.. (Nya kläder jag tycker om i alla fall..)

Har läst ut "The Jane Austen Book Club" nu. Skitbra!! Får mej att vilja starta en bokklubb ännu mer!! Någon som är sugen?? (Har gått runt och frågat massor av folk nu.. men intresset för läsning i min umgängeskrets är nästintill obefintligt.. illa.. Det blir bara du och jag, Anki.. Jag kan ju diskutera "Stolthet och Fördom" och "Jane Eyre" med dej sen när du läst ut dem.. Ja, ja, JA!!)
Skolan är slut för dagen, men det är läxhjälp i eftermiddag.. så jag får bli kvar ett tag till.. lite små-tråkigt att stanna i 2 timmar extra utan något att göra - tog inte med några fler böcker, för jag tyckte jag hade så mycket kvar i boken jag hade att läsa, men tänkte inte på att de sista sidorna mest var referenser och kommentarer..

En kommentar om Austen var lite rolig:

'Every time I read "Pride and Prejudice" I want to dig her up
and hit her over the skull with her own shin-bone.'

// Mark Twain, 1898

Uppenbarligen gick inte Austen hem hos Twain.. men varför läste han "Pride and Prejudice" flera gånger om han inte tyckte om den?? Han var kanske desperat att ändra uppfattning. många kan inte ha fel.. eller??

Har läst ut både "Atonement" och denna boken nu då.. Läser "Persuasion" också, men boken är alldeles för stor för att orka asa med sej överallt (jävla samlingsvolym!!). Ska läsa Sharon Osbournes självbiografi, men är inte jättesugen på att läsa den för tillfället.. Läslusten är fortfarande som bortblåst. Jag läser lite på kvällen, men mest läser jag på bussen och på jobbet.. Hemma finns så mycket annat roligt att göra.. men för tillfället har jag inga nya filmer att se hemma, så det blir väl lite läsning i eftermiddag kan jag tänka.. Fast först ska jag se om biljetterna till "Forgetting Sarah Marshall" har släppts..

Någon som vill med till Riksettan på lördag??

Kommentarer
Postat av: Pao
2008-05-14 @ 12:57:49 URL: http://parro.blogg.se/

Jaa, den gillar jag med väldigt mycket : )

Depp är ju helt sjukt bra o passar så otroligt bra in i alla hans filmer, så de kan jag tänka mig att han tycker : )

Vad händer på riksettan?

Postat av: Anki
2008-05-14 @ 14:36:52 URL: http://egoanki.blogg.se/

Jag försöker verkligen läsa stolthet & fördom men jag har svårt att komma in i den! Men jag ska det en chans till : )

Postat av: Pao
2008-05-14 @ 15:13:59 URL: http://parro.blogg.se/

Ahaa, låter nice ; P Gillar ju mc o knuttar så he he : )

Men får la sen, ska ha en liten bjudning hemma men sen framåt kvällen så kanske man kollar inom, hade ju varit rätt skoj o se ; P




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!