Söndag..

Igårkväll hos Anki vart rätt kul =)
Anki påstod att hon var oslagbar på Singstar, men vem var det som slog henne på bland annat Queens "Don't Stop me Now" och Rolling Stones "Pain it Black"?? ;)

Stack hem rätt tidigt ändå.. som vanligt.. var jättetrött  och folket försvann ungefär samtidigt som jag..

Idag vaknade jag runt halv tolv.. dagen har gått fruktansvärt sakta.. försökte läsa lite i "Northanger Abbey", men orkade inte mer än 3 sidor^^ Väldigt duktigt.. verkligen..
Har slötittat på TV med.. Jag har avverkat delar av "Anna och Kungen" (rätt bra film med Jodie Foster och min fd älskling Tom Felton - som också är med i Harry Potter-filmerna som Malfoy.. jag var mer än lite kär i honom!!), "Mamma, kom hem!", "Vet hut!", "När & fjärran" (de var i England!!; Dan såg det med mej och vi snackade om att tågluffa i Storbritannien om några år.. HELL YEAH!!), "Airline" + en massa zappande..
En ny serie, "Moonlight", började idag som verkade rätt bra dock.. fast får nog ge den två veckor till innan jag bestämmer mej hurvida den är bra eller inte..

Jag och pappa fyllde i CSN-blanketten med.. det var en pärs.. fy fan vad krångligt och jobbigt!! Allting står bara huller om buller!! Bläk.. Vill säga "Aldrig mer!!", men så kommer ju nästa års pluggande med.. =/

Familjen kollar på en DVD-konsert med Fleetwood Mac.. Jag ger inte mycket för den konserten dock.. Är inte überförtjust i musiken och de bara står och sjunger/spelar.. när det är extranummer kommer en marschorkester in. Surprise, surprise!! Men det lyfte inte musiken så mycket tyckte jag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!