Usch och fy..

Sitter på jobbet.. är klar med en massa saker jag skulle göra nu. Är i princip bara djuren jag skulle rita åt Lena kvar. Jag ska rita klart mitt vildsvin (som ser ut som ett monster från yttre rymden, alternativt en figur i Mupparna) och en älg. Sparade det värsta till sist. ;)

Lyssnar på Virgin under tiden jag jobbar.. har huvudvärk som fan - känner mej inte så motiverad att göra något på grund av det.. och i eftermiddag är det läxhjälp.. weehoo.. jag är hemma runt klockan 5^^ Och idag kunde jag inte åka med någon hem heller - så det blir att vänta på bussen.. bläk.. Måndagarna är nästan värst. Resten av dagarna är helt okay.

Och batterierna i min MP3 dog..

Nog klagat nu..

Var uppe vid 5 idag - imponerande va??
Och jag har snart läst ut "Persuasion" (.. vet inte om jag orkar att läsa något idag - men är ändå snart klar!!). Den är jättebra!! Är inte en "Pride and Prejudice", men är väldigt bra ändå.
Är väldigt sugen på att läsa något av Elizabeth Gaskell nu.. måste köpa några böcker av henne - speciellt "Wives and Daughters".. jupp jupp!! Har köpt endel böcker nu - men har också läst en hel del (trots brist på läslust).. Har fortfarande Sharon Osbournes bok kvar att läsa och några av Jane Austens böcker - "Mansfield Park", "Northanger Abbey" (tycker om den..) och "Emma" (vilken jag inte alls tycker om.. ska läsa den likförbannat.. men den är oerhört tradig..).
Tog med mej "Pride and Prejudice" som jag kan försvinna i i eftermiddag..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!