Mr. Rochester..

Har inte sovit på hela natten.. efter filmen med Dan övade jag franska, skrev det personliga brevet och såg på "Stardust".. rätt bra film faktiskt.. smårolig.. "In the Land of Women" däremot var sådär.. tyckte inte den slutade bra.. inget speciellt hade ju hänt^^ Såg en TV-filmatisering av "Jane Eyre" igår (är ju dagen efter nu) förmiddags.. Jag har aldrig sett en sån ful Mr. Rochester i hela mitt liv!! Han var grotesk!! Sure, i boken står det klart och tydligt att han inte är vacker - men inte kan han vara ful!! Jag tror Mr. Rochester ser ut som William Hurt (som faktiskt spelade karaktären i första versionen jag såg av "Jane Eyre")..
Nu lyssnar jag på Virgin.. de har spelat lite David Bowie och Scouting for Girls.. göttigt..
Är sugen på kaffe, men det kanske inte är världens bästa idé.. det är faktiskt tänkt att jag ska sova sen med..

Bästa versionen av Mr. Rochester??image107
Ha i åtanke att Mr. Rochester inte är stilig!! Han är vad man kallar "a Byronic hero" - brysk, rik, mystisk, dominant och intelligent. Han har också ett tragiskt förflutet som speglas i hans utseende..

Toby Stephens (spelade rollen 2006; han har nästan rätt utseende - det är bara det att han är på tok för stilig och ser rätt ung ut ändå.. Mr. Rochester är ungefär 20 år äldre än Jane..)


Nästa kandidat: William Hurt (spelade rollen 1996; men erkänn!! Han är perfekt!! image108Ser lite lost ut på denna bilden, men har inte denna minen i hela filmen.. =p Jag tycker han passar som Mr. Rochester. Inte så speciellt stilig och ser väldigt nere ut. Han har sådär sorgsna ögon..)




Sista kandidaten: Ciarán Hinds (spelade rollen 1997;image109
behöver jag berätta att detta var denna Mr. Rochester jag såg igår?? Blir ni förvånade över att jag blir besviken då min manliga-favorit-karaktär någonsin i en bok ser ut sådär?? Bort med mustaschen för fan!! När jag googlade kan jag ju säga till hans fördel att han inte alls är så ful i verkligheten.. men det gör det nästan bara mer irriterande.. Var man tvungen att göra honom ännu värre?? Jag hade varit relativt nöjd om han såg ut som han gör egentligen.)

Vilken Mr. Rochester skulle du vilja gifta dej med??
Vem vill du se komma ridande på sin häst
och lyfta upp dej i sina armar??




Kommentarer
Postat av: Joakim Forsberg
2008-05-02 @ 06:47:41 URL: http://joakimforsberg.blogg.se

Vad sägs som en blogg där humor blandas med nöje, musik, sport, nyheter och en smutta allvar?

Tycker du det låter intressant så bör du såsom många andra kika in hos min blogg du med :)

Postat av: Anki
2008-05-02 @ 11:46:25 URL: http://egoanki.blogg.se

Tony Stephens :P

Postat av: Mimmi
2008-05-02 @ 13:49:45 URL: http://pinkcloud.blogg.se

Toby Stephens helt klart :P hehe! den yngsta av de alla :P Konstigt att de gjort två versioner av filmen på två år, en 1996 och en 1997 =/ brukar ju minst vara 10 år mellan varje version!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!