Helt slut..

Nu har jag ritat klart alla djuren åt Lena. Sista var en älg =) (Fast jag tyckte det såg ut som en ren.. men men.. Lena blir säkert nöjd.. den är stor med horn.. hur petig kan man va?? Och hon gillade mitt vildsvin som såg ut att passa i fragglarna.. Jämför man älgen med fraggel-vildsvinet, är älgen ett mästerverk!!; Gjorde älgen i tusch istället för blyerts - så det gick rätt snabbt att göra den..)

Lyssnar lite på Virgin och dricker te.. det är fint det.. fortfarande huvudvärk dock.. usch.. hur många dagar i sträck har jag haft det nu??

Läste inte ett jota igår.. såg på "Persuasion", men spolade förbi bitarna där Captain Wentworth inte var med.. tss.. busiga Kanja..
Jag och mamma kollade en stund på "Project Runway" med.. Inget "skräpprogram" (som jag kallar den typen av TV) kan vara bättre än det!! OMÖJLIGT!! Bästa säsongen var dock när Jay McCarroll vann. Han var ju helskön!!
Efter jag lyssnat på Brand-podden gick jag och la mej.. är väldigt trött ändå.. behöver nog helg nu.. fast det är fest två helger framöver - alltså ingen vila än på ett tag..

"Bittersweet Symphony" med the Verve på Virgin. Som vanligt svinbra musik!!


Kommentarer
Postat av: Anki
2008-05-22 @ 13:38:48 URL: http://egoanki.blogg.se/

Du kommer på lördag? : )

Postat av: Anki
2008-05-23 @ 11:03:10 URL: http://egoanki.blogg.se/

Vem är Sam Huntington av dem då? xP Jag diggar Edward Furlong, gillar han i american history x oxå. Han den långhåriga killen i filmen med, han är rolig xD


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!