Böcker<3

Fick böckerna jag beställt igår =) 5 st till pappa (var hans födelsedag igår - men han inte fått dem än.. så jag kan inte säga vilka det var..) och alla Jane Austens böcker (dendär samlingsvolymen jag funderade på att köpa trots att jag inte gillar samlingsvolymer.. men 137 spännos är svinbilligt för en sån bok - inbunden och allt!!) och "The Jane Austen Book Club" av Karen Joy Fowler.. najs najs..

Läste på Aftonbladet om nya "Stjärnorna på Slottet".. Jonas Gardell ska vara med!!<3 Gissa vem som ska sitta bänkad framför TV:n så fort programmet går i år igen?? Älskade förra årets - och Jonas Gardell måste man bara se!! Christina Schollin ska också vara med tydligen.. henne har man sett live i hennes ängel-affär i Sthlm..^^
 Förra årets "Stjärnorna på Slottet" filmades förresten på samma slott som "Mysteriet på Greveholm" spelades in på.. det ni!!

Jag har sett Gardell live också kom jag på =p Såg hans senaste show i Halmstad för några månader sen.. lyckades få med morsan på det också - och hon tyckte det var skitbra hon med =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!