Godnatt!!

Snackade med Erica för nån timma sen.
Vi hade mycket djupa samtal om killar och kom fram till att jag vill ha en kille med gay-varning/stämpel på. Men så kom vissa killar med gay-stämpel upp som inte var så heta.. inte alls faktiskt.. Alltså: Kanja ska ha en graciös bögstämplad kille.. jupp jupp =) (Jag har Russell Brand i åtanke..; Alltså, killen ska vara straight, men väldigt fjollig!! .. om det var några oklarheter..)
Lyssnade förresten på Brand-podden innan. Brand avslutade programmet med att deklarera att de som hade hand om radioprogrammet skulle bojkotta OS i Kina såvida Kina inte gick ut ur Tibet. Men om Kina tyckte mycket om Brand som skådespelare skulle han överväga att inte bojkotta grejen..
Han sa också att de skulle sakna honom på 100 meter.. tss ;)
Synd att inte Noel Fielding var med. De försökte ringa honom, men han svarade inte.. man fick höra hans IQ-svar dock.. "I'm not here.. I'm not here.. I'm not here, I'm running in the fields with Arnold.."

Ska umgås med Erica imorgon i alla fall. Vi vet inte vad vi ska göra än dock. Förslagen var festa (Kanja har 51.50 kr för tillfället..) eller spela kubb (med vilka??).. kan ju klart bara sitta och titta på film med, men jag är verkligen festasugen. Hoppas bara att ögat inte ser så illa ut imorgon, för då blir det solbrillor som gäller hela kvällen..

Nej, får gå och lägga mej nu.. ska jobba i trädgården imorgon så jag får råd att dricka denna helgen..
Ska lyssna på Charlotte Gainsbourg en stund först bara. Har inte lyssnat på henne på evigheter.. och hon är svinbra!! Både som skådis och sångerska. Förmodligen världens vackraste kvinna med. Eller håller ni inte med??



Charlotte Gainsbourg - "5:55"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!