Nyheter..

Russell Brand is on the re-run  - ny säsong av "Ponderland"!! Weeeiii!!

The ego has landed for Brand - jag är väldigt besviken!! Ingen filmatisering av "My Booky Wook"!? För att amerikanarna nog inte tar emot Russell Brand med öppna armar då de vet om hans förflutna?? Ehumm.. boken är redan ute - skadan är mer eller mindre redan gjord!! Och med tanke på Brands förflutna är det mycket imponerande att han är där han är nu!! Först historien om att han eventuellt ska klippa av sej håret.. och nu detta.. Kanja är i sorg..

Japan man discovers woman living in his closet - att en arbetslös man inte kommit på en kvinna med att leva i hans garderob i flera månader är fan ett under!!

Hitler wax figure sparks controversy - Visst, det är kanske lite osmakligt att ha med Hitler på Madame Tussauds i Berlin (Tyskland och allt), men vafan.. att inte ha med Hitler i Tyskland är som att inte ha ABBA eller Astrid Lindgren här i Sverige (vi har inget Madame Tussauds, men om!!; jag tycker varken om ABBA eller Astrid Lindgren, men historia gjorde de..) Hitler finns med på Madame Tussauds i London och när min kusin var där hade han mäkta roligt åt att få posera med Hitler (när jag var där tog jag inte ens kort på honom, men min kusin har en förkärlek för diktatorer)..
"Hitler would be featured as a broken man in a dark, bunker-like setting, with panels providing explanations on the dictator"
"Madame Tussauds spokeswoman Ruoss said visitors would not be able to pose with the Hitler figure, which would be sealed off and be under camera surveillance."
- you've got to hand it to them, de kommer inte glorifiera Hitler i Berlin (vilket är olagligt i Tyskland förresten..). No harm done. Medan Londons Hitler-vaxdocka är den klassiska bilden av Hitler, han sträcker på sej och ser sur ut i klassisk nazi-mundering.

Att leva "freemale" lockar kändisar - DOM HAR FATTAT!! Fast jag har aldrig hört uttrycket "freemale".. Det ska jag fan börja använda. "Jag heter Kanja och är freemale.." näe.. kanske inte ;) Men inte fan behöver jag en pojkvän.

Kommentarer
Postat av: Johanna
2008-06-04 @ 12:11:39 URL: http://clapyourhands.blogg.se/

Klart vi ska ha en musikal-dag! :D:D



Nej, det är min pappa som ska gifta sig. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!