Can't stop getting wasted..

Lite smått seg idag.. Inte fruktansvärt bakfull, men visst känns det.. Det är ett jävla liv här för tillfället. Min faster och mitt kusinbarn är här och de munhuggs hela tiden..

Igår hade Jennie studentfest. SVINKUL!! Jag var fruktansvärt onykter (som omväxling..).





Det syntes ju inte att det var fotboll som dominerade stora delar av kvällen. SchWäns tröja följde förresten med mej på efterfest i Traryd.. =)


Selleri var också där en stund.. Erkänn att han ser ut som en präst!! Och nu när jag kommit underfund med att mitt framtidsyrke borde vara som lieman passar det ju skitbra att Selleri eventuellt ska bli just präst. Vi kan sitta och spela schack om hurvida den och den ska dö eller inte.. Skitbra!!
Selleri kallade min frisyr en "tovtuss" och sa att jag aldrig kommer in i en kyrkan med sådant hår. Och samtalet om min gudomliga frisyr ledde oss in på väldigt djupa diskussioner om Gud.
Selleri var också lite pytt för att jag aldrig svarar på hans sms..

Ringde pappa runt midnatt och undrade vad han hade för sej. Det visade sej att Robban hade fest - och jag bestämde mej för att sticka dit. Rätt mycket kul folk var där med (mest arbetskamrater till pappa - och de är ju roliga som satan!!).
Alla var extremt fulla. Speciellt Tobbe som lyckades däcka ca en kvart efter det att jag kom. Tobbe kallade mej "lilla skit" (inget illa menat dock, men han fick så han teg) och gav mej en massa kramar. Mysigt =) Det är precis som de sa när han var med i Sikta Mot Stjärnorna - "Han är som en liten nallebjörn." Och så var han glad att jag kommit in på skolan jag ville gå på. "Äntligen får du det som du vill ha det". - Precis så är det. Jag har alltid tyckt att Tobbe förstår mej.

Jag lekte lite DJ och spelade massor av Iron Maiden och Queen. Sen fick dock Kalle den lysande idén att spela Poison med Alice Cooper. Jessica, Kalle, Robban, Pappa, jag och Micke dansade rundor och kramade varandra.. - Ja, jag var väldigt full. Men jag kom ju hem i alla fall. Och pappas jobbarkompisar är svinroliga allihopa, så då får man fan bjuda lite på sej själv. Jag dansade som jag aldrig dansat förr!!

Jag gjorde mej illa på Robbans vägg också. Mitt finger började blöda en massa (hur fan lyckas jag!?). Fick ett plåster och en GT av Robban som tröst =) (Han letade efter Pippi-plåster, men de var tyvärr slut..)
Jag och pappa kom hem vid halv 4.. Goa och glada!!



Imorgon börjar jag på Transcom!! Är mest nervös för att komma försent..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!