Bakfull..

JAG SMÄLTER!! "I ain't melted, you onion!! I'm over here!!" (The Hitcher, Mighty Boosh) Men det är svinvarmt.. usch.. och jag är mycket solbränd sen igår..

Gårdagskvällen var riktigt trevlig. Blev ölkväll hos Rebecca med Julia och Erica.

Kanja till Julia:
"Var du med på festen i lördags?? Ja det var du ju!! Vi satt ju vid samma bord!!"
Julia till Kanja: "Vilket bord??"

Vi busringde till Emil (Ericas pojkvän) och Jim (Emils kusin) också. De var på Sweden Rock och Jim hade fastnat i en bagagelucka. "SLÄPP UT MEJ!! JAG FÅR INTE LUFT!!" - sa inte att det var jag heller (jag hette Emelie) och höll fast vid att vi träffats i Växjö och spenderat en natt ihop. Jag vet inte om han trodde mej eller inte, för han pratade lite diffust..
När jag ringde Emil hävdade jag fortfarande att jag var en "Emelie" och att jag följt med Jim hem en kväll och sedan smögit in i Emils rum när han sov och förgripit sej på honom.. tss.. det var kul tills han sa: "Ja, men du Kanja.." Fuck, han kom på mej..
Jim ringde tillbaka två gånger utan att veta vem jag var. Tredje gången han ringde hade han pratat med Emil och då visste han om att Kanja varit i farten. Kul var det i alla fall =)


Efter vi varit hos Rebecca stack jag och Erica på släktens pokerkväll hos farfar (som sov när vi kom dit..). Blev inte mycket spelat.. (knappt något alls faktiskt..) men men..

Idag är man inte nådigt bakfull heller.. usch usch.. Erica mådde inte heller så bra.. tss..
Matte ringde innan och undrade om jag hade lust att komma på studentfest ikväll. Klart jag har, men inte fan har jag någon skjuts =/

Kommentarer
Postat av: Anki
2008-06-07 @ 19:19:10 URL: http://egoanki.blogg.se/

Har inte heller nån skjuss : l


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!