Avslutning

Nu har det varit avslutning på Timsforsskolan. Inte så sorgligt som jag trodde det skulle vara.
En tjej blev sur på mej för att jag inte berättat att hennes bror och jag var väldigt bra kompisar i lekis. Save it for the last day.. En elev blev så förtvivlad när jag berättade att jag inte skulle jobba i Timsfors mer att han fick min msn så vi kunde hålla kontakten.
Det mest rörande dock var nog när vi avtackade Anette. ALLA GRÄT!! .. Och jag började nästan gråta i klassrummet när 2-3:orna kom fram och kramade oss och hårdrocks-macho-killen kom fram helt förstörd och storbölade.
Annars så gick det fint. Kommer sakna alla i personalkåren massor dock.. och så har man ju sina favoritelever (det är oundvikligt.. alla har sina favoriter - fast man inte visar det i klassrummet..)

Sitter i Timsfors nu och väntar på att mamma eller pappa ska svara i telefon så de kan hämta mej.. Fick igång Russell Brand-podden på datorn här. (Sista dagen när det äntligen funkar!!.. illa..)
När jag kommer hem ska vi eventuellt till Teboden. Sen blir det "Moonlight" (LOVE IT!!). Om det inte händer något speciellt ikväll ska jag se lite filmer hemma. Skaffade fram en film till Dan som är helt besatt av "Feeders" (folk som matar sina partners i massor bara för de attraheras av tjocka personer..; denna filmen var en thriller om en detektiv som skulle sätta dit en feeder..). Dan och jag tänkte se den igår, men vi hann inte. Och idag ska han iväg på galej, så vettifan om vi ser den idag heller.. men men..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!