Schleten..

Sitter här, nyvaken, dricker te och lyssnar på "Oh My God" - Mark Ronson & Lily Allen (skitbra!! Kolla gärna Youtube..)
Har precis vaknat, som sagt.. sov från dess att jag kom hem tills nu.. är inte jättetrött längre^^

Fick mina nya brallor idag. Passar perfa =) "Fett med tajtish!!" (som Dogge säger i "Förortsungar"..)
image61
När jag stod och väntade på bussen hem idag, så stod jag i mina egna tankar då någon plötsligt tutade på mej. Jag kollade upp och gissa vem som körde förbi (på väg mot Markaryd - annars hade han garanterat stannat så jag fått träffa honom) om inte Ola!! Han vinkade som en galning och log hela han.. =)
Hade inte mamma sagt att hon sett i tidningen att han klippt sej hade jag inte helt säkert kännt igen honom.. kanske.. jag vet inte.. var en jävla skillnad i alla fall..
Men om detta var svaret på mina böner om att få träffa honom - så räcker det inte!! Jag måste ju få prata med människan också!!
Har inte träffat honom sen jag, Pedersen, lill-Adde, Erica & Marcus var och såg Sahara Hotnights.. Träffade honom halv 3 på natten - de hade haft spelning och jag var på väg hem från en runda inom Pedersens.. Jag var packad som ett as.. - men det var roligt som fan att träffa honom.. trots att man blev vettskrämd först:

Kanja går hem, full och borta.. en vit skåpbil kör förbi och tvärnitar 20 m efter.. Kanja går lite fortare.. bilen börjar backa.. bilen stannar jämte henne.. rutan vevas ner..
"HALLÅ, TJEJEN!!"
Kanja kollar in i bilen lite försiktigt..
"HEJ!!" utbrister hon när hon ser vilka som sitter i bilen.. puh!!
Sen var det kramar och uppdateringar en stund.. undrar vad han som kört bilen tänkte.. "Ola bor 40 meter härifrån.. ska ni sluta snacka nu så vi kan lämna av hans grejer och jag kan åka mina 150 meter hem och sova??"
(Så hade jag tänkt!!; men jag tror inte passagerare nr 2 hade så mycket emot det.. han är nog rätt van..)

Nu ska jag nog äta lite.. Måste ladda hem nya Russell Brand-podden med!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!