Lunch..

Jag råkade säga till Lena att hon var kaxig, och det fick jag fan för XD Tss.. - fast hon höll med om att det var sant..

Sitter och kollar på bilder från Huldas resedagbok.. jag vill också till Italien..
Jag och mamma snackade om att åka till Italien förrförra året, men det blev London istället. London är ju också skitkul.. man kan inte få nog!!
Förra året drog jag med hela familjen till Dalarna och Värmland, för jag ville se Carl Larsson-gården och så ville jag svänga ingom Mårbacka med. Jag tyckte det var en semester värd namnet. Mamma och pappa tyckte nog också det var rätt kul. Det var bara Dan som surade - han hade ju inte tillgång till någon dator..
MY GOD!!

I år ska vi till Prag. Det kan nog också vara intressant.
Men mamma och pappa insisterar att vi ska gå på sexleksaksmuseum..
Hade jag varit en person som Slem hade jag ju varit överlycklig över att få gå på sexleksaksmuseum med morsan och farsan.. men nu är jag ju inte Slem, utan Kanja. Och Kanja tycker det är tortyr att besöka ett sånt ställe med någon.. Passande nog så ligger ett tortyrmuseum vägg-i-vägg - och ett tortyrmuseum ser Kanja som en befrielse.

Undrar om ägarna till sexleksaksmuseet och tortyrmuseet ingår i nån kartell.. alla är medlemmar i "SADOMASOCHISTISKA RIKSFÖRBUNDET", Tjeckien..

Kommentarer
Postat av: Anki
2008-04-09 @ 12:23:09 URL: http://egoanki.blogg.se

Det hade ju varit grymt kul att gå på sexleksaksmuseum och tortyrmuseum!

Postat av: Mimmi
2008-04-09 @ 13:10:54 URL: http://pinkcloud.blogg.se

Jag råkade radera den, jag skulle öppna en bligg till lea med min blogg domän, så blev namnet fel så skulle jag ta bort just den bloggen, men jag råkade radera allt istället! Så jag får börja på ny kula :P haha! Men nu får jag det som jag vill ha det direkt med tanke på kategorier och så!

Postat av: Johanna
2008-04-09 @ 20:19:49 URL: http://clapyourhands.blogg.se

Du har ju blivit en riktig bloggare! Grattis, Kanja! :D

Ps. Saknar dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!