Lättirriterad..

Idag är jag rätt lättirriterad.. Vissa saker blir jag bara super-pissed för.. Till exempel när folk gör dumma grimaser och inte ger sej förrän man visar att man lägger märke till dem (trots att man är medveten om dem helatiden) - vanligt förekommande i familjen Eliasson..
En annan sak som det är mycket av i denna familjen - man kan aldrig få ett rakt svar. ALDRIG!! Varje fråga besvaras med en motfråga.
Och så är det en massa fjöntigt dansande helatiden.. Egypten-inspirerad dans mixad med slå-sej-själv-på-stjärten-typ av dans. Och det är då inte jag och Dan som står för den underhållningen!!

Har suttit och kollat på "Vampires II"/"Vampires: Los Muertos" nu.. kommer ihåg att jag älskade den filmen när den kom ut (såklart för att Jon Bon Jovi var med i den). Jag hade hyrt den och såg den 3 ggr samma kväll. Den var bra =) Denna gången vet jag inte om jag tyckte den var lika bra.. Den var inte jättekass - men inte någon höjdare heller..
Nu förstår jag lite hur min moster Susanne kände sej när hon såg "Saturday Night Fever" andra gången.. Första gången var den världens bästa film och John Travolta var ju en riktig hotting. Andra gången - då hon var lite äldre - blev hon jättebesviken. (Personligen har jag aldrig sett något bra med "Saturday Night Fever".. jag köpte filmen till pappa i julklapp som skämt en gång..)

Hörde förresten PJÄR på bussen idag när jag åkte hem.. hela vägen tjattrade han, men om han visste att jag var där vet jag inte.. (Om du läser, PJÄR, så kan du ju kommentera - ty jag vet att du varit inne här förut^^)

Funderade på att gå ut och skjuta lite luftgevär - inte världens bästa sätt att avreagera sej, dock rätt effektivt - men orkar inte.. ska nog se "27 Dresses" och dricka te i stället. - Låter inte så dumt..

Ni får en bra låt.. BDB är jättemysig<3
Badly Drawn Boy - "Disillusion"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!