Igårkväll..

Skulle blogga direkt när jag kom hem igår - men var så full att jag inte klarade av det.. sparade lite anteckningar i utkast i alla fall - de är oläsliga!!
I alla fall: Gårdagen var skitkul!!
Först satt vi hemma hos Frida och drack lite och lyssnade på musik som Kanja hade tagit med sej (det brukar bli protester så fort jag tar med musik - men inte denna gången!!)
Vid nio kom Figge och körde oss till Markaryd. Vi fick åka Cabbe, men sufletten skulle tydligen inte vara nerfälld.. (Hade jag haft en sån bil hade min suflett alltid varit nere. Annars är det väl inge kul?? Skit i att frisyren blir förstörd - man anländer med stil!!)
Väl i Markaryd gick vi först till Tavernan. Var inte direkt något folk där^^
Upptäckte att shotsen var rätt billiga.. Frida och Rebecca tänkte prova alla 9 sorterna de hade, medan jag höll mej till Turkisk Peppar =)
Vi blev också bjudna på en hel del shots =) Bartendern (den yngsta; som hette Serkan, kom från Halmstad och var på Tavernan varje fre-lör lärde sej Kanja) kom fram flera gånger: "Hehe.. Gissa vad?? Killen därborta bjöd er på shots.."
Vi var de enda tjejerna där också bör ju tilläggas.. precis innan vi skulle hem var vi tre tjejer och säkert 15 killar..
Rebecca: "DOM TÄNKER SUPA OSS UNDER BORDET!!"
Kanja: "Näe.. det går inte.. det är en bardisk"^^






(Jag måste säga att min frisyr var ytterst snygg igår!!)

Efter några timmar på Tavernan ville vi sjunga karaoke. Iväg till Marinan!! Där var ännu mindre folk än på Tavernan - fast betydligt bättre musik (då menar jag inte karaoken!!).
Rebecca ville sjunga "Lion Sleeps Tonight", Frida ville sjunga "Summer Nights" och jag fick sjunga "The Rose". När jag sjungit klar stod bartendern helt storögd och glodde på mej. Sen utbrast hon: "VILKEN RÖST!!" "Va?? Jag??" sa jag.. "Nöööh.. inte alls!!" sa hon ironiskt.
Nu vet jag: Jag kan sjunga!! (Om någon vill boka mej så sjunger jag gärna till förinspelad musik. Jag behöver alltså bara musiken och en mikrofon - inte så krävande alltså.)

Efter en stund på Marinan bar det av tillbaka till Tavernan. Lite fler folk hade kommit.
Frida skulle på toa och när hon inte var där kom två killar fram till mej och Rebecca..
"Har ni pojkvänner??" frågade den ena..
Rebecca skakade på huvudet, medan jag ignorerade dem..
"Vill ni ha lite kul??" frågade dom.
Både jag och Rebecca skakade frenetiskt på huvudet. Då gick de. När de var borta sa jag:
"De kanske menade att de hade ett stort hoppslott eller ville knyta ballongdjur eller något!!"

Nej, Kanja.. det var nog INTE det de menade!!

Frida och Rebecca ville dansa. Jag är inte mycket för att dansa. Ibland när jag druckit tillräckligt går det väl an - men inte igår!! - Trots alla shotsen (jag tappade räkningen efter 7 st).. De gick upp och dansade med några killar och jag satt kvar och snackade med Serkan. Riktig trevlig kille faktiskt =) Han fick till och med se teckningarna jag tagit kort på!! Han var imponerad. Frågade vart jag kom ifrån och ifall jag var där ofta och så.. han frågade varför jag inte dansade. Jag svarade något om att jag inte dansade.. han bjöd upp mej, men jag avböjde.. nu insåg jag också att "han stöter på mej!!" =O
Jag tror inte det ingår i hans arbetsbeskrivning att ragga på kunderna.. jag är också yttersk skeptisk till att ragga på någon som står på en annan sida av en bar.. det spelar ingen roll vilken sida man själv står på.. det är onyktert vs. nyktert och funkar inte!!
Trevlig var han i alla fall.
Sedan kom en kille fram till mej som hette Said eller något.. när han sa att han kom från Halmstad utbrast jag: "DÅ KOMMER DU FRÅN SAMMA STÄLLE SOM SERKAN!!" och pekade bort mot Serkan.
"Ja.. han är min bror.." sa Said.
"JAHA!! DET VAR DÄRFÖR HAN SPRANG IVÄG NÄR DU KOM!!"

På vägen hem i taxin undrade jag över varför alltid man fick åka taxi-buss OAVSETT hur många som skulle med (och inte vanlig taxi-bil alltså..). Svaret var: Det är lättare att köra samma bil hela kvällen så man slipper byta om fler ska med.
NU VET NI!! (om det är fler än jag som undrat..)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!