Busfabriken..

Vid halv nio åker hela skolan till Busfabriken.. jag vet inte riktigt vad jag ska vänta mej.. Har inte förstått tjusningen med detta fenomen än. Alla barnen verkar tycka det är himmelriket.

Var rätt lätt att komma upp ur sängen för en gångs skull.. kanske för att mamma knackade på och sa "Buuuusfabriiiikeeeen".. - Vilket jag gjorde att jag reagerade som: "Fan, nu måste jag upp!!"

Vi kommer hem i vanlig tid - det är ju bra..

Kommer ihåg förra gången jag praktiserade här. Då åkte vi till Lalandia.. Det var delvis en mardröm och delvis skitkul.. min handledare hade bokat en egen stuga till henne och mej - medan alla klassföräldrarna fick bo med barnen.. tss.. Då var vi borta i tre dagar och inte bara över dagen (hade blivit lite väl stressigt).
Papporna som följt med jävlades som fan med mej.. När jag råkade nämna att jag gärna skulle bli bibliotekarie undrade de om jag "inte hade något liv" =) När de fick reda på att jag var vegan tog det hus i helvete!!
De frågade också om jag ville kila över till deras stugor, efter ungarna somnat, på ett glas whiskey.. "Ehum??" "Jo, men vi har en flaska i ett av husen.."
Det var rätt roligt i alla fall =)


Kommentarer
Postat av: =)
2008-04-23 @ 19:25:43

hehe.. jag vi var busfrön XD


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!