Bokklubb..

Har nu sett "The Jane Austen Book Club".. rätt bra film. Har funderat på att köpa boken ett tag - tror nästan den är bättre.
Handlar om ett gäng kvinnor + en ung man som ska läsa igenom alla Jane Austens böcker och diskutera dem. Vid sidan av bokklubben har alla sina egna problem att tampas med - bokklubben blir deras tillflyktsort.
För att hänga med i filmen ska man nog helst ha läst alla Jane Austens böcker.. det är väldigt mycket snack om vad som händer i böckerna och det personerna läser om reflekterar deras egna liv. Den enda boken jag inte läst av Austen är "Persuasion".. tänkte lyssna på den som ljudbok (eftersom jag är rätt pank för tillfället och inte kan köpa den som bok än) i eftermiddag/kväll innan det blir Russell BrandBBC Radio 2.. (På förstasidan för radiostationen står det "BRAND'S BACK". Det värmer i hjärtat!!)image77

Jag vill också starta en bokklubb..
Sitta och ha det mysigt en dag i månaden - dricka te/kaffe, äta kakor och diskutera en bok man läst gemensamt under månaden.
Risken är väl att man inte pratar så mycket om böckerna när man väl träffas.. men det gör inte så mycket.. En "ursäkt" att träffas är också en bra idé!!

Kommentarer
Postat av: Anki
2008-04-26 @ 15:01:12 URL: http://egoanki.blogg.se

Ska vi starta bokklubb då? : )


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!