The Crow

Usch vad jag är trött!!
Jag är absolut inte gjord för att jobba 6 dagar i sträck!! Idag har jag varit ledig, men inte gjort ett skit egentligen. Kollade på "Forgetting Sarah Marshall" med Dan.. och sov väldigt länge - det var skönt i alla fall.
Åsa-Sofia var här inatt (hon kom direkt efter jobbet) och kollade på "The Crow". Vi blev båda helt nerkärade!! Svinigt bra film!! Och skitbra musik!! När Åsa-Sofia stuckit kollade jag på ytterliggare en "The Crow"-film med Edward Furlong i huvudrollen. Ikväll ska jag förhoppningsvis också se två filmer.

Googlade lite på Brandon Lee i förmiddags (och tydligen hade Åsa-Sofia gjort samma sak) och blev skitförvånad när jag läste att Bruce Lee var hans farsa!!?? Man hade ju aldrig gissat det, eller vad säger ni??



Om ni inte sett The Crow borde ni göra det i alla fall. I'm in löööve!!<3

Idétorka..

Sitter och läser The Sun och hittade en kul artikel:
Her Majestree the Queen
Glöm inte att bläddra mellan bilderna i artikeln så ser ni likheten!!

Och på Reuters.com finns denna film:



För någon månad sedan länkade jag till en artikel om att Hitler skulle bli vaxdocka i Berlin, och att det inte var alltför populärt. NU VET VI HUR DET GICK!!

Jag har absolut ingen lust att jobba, men har gjort en deal med mej själv. "Om jag jobbar idag får jag lov att gå och köpa hur mycket Cola jag vill!!" - I'm gonna act like a child dizzy on lemonade!! (För att slänga in en liten Noel Fielding-referens..; Fan, nu fick jag sån lust att se "Never Mind the Buzzcocks".. DET FINNS INTE TID!!)

Torsdag..

Usch.. börjar jobba vid 13.45 och jobbar till 22.15.. inte roligt alls..
Jobbet och TV:n upptar all tid nu.. är helt slut efter jobbet, så jag kanske orkar se en halv film innan jag somnar på soffan..
Igår var jag dock ledig. Såg en massa film hela dagen!! Bland annat "Irene Huss - Glasdjävulen" (som inte var så bra) och "Wallander - Hemligheten" som var rätt bra, men jäkligt sorglig.. =/

Den bästa film jag sett på senaste tiden är i alla fall "August Rush". Svinigt bra musik och bra skådisar!!

.. det finns väl få killar som är snyggare än Jonathan Rhys Meyers??<3




....

PADAM!! .. it's coming..

.. sorry för extremt dåligt bloggande på sistone, men motivationen har inte funnits. Har varit fullt upp med jobb och festande.. men det borde väl egentligen inte ha hindrat mej.. Ska försöka bättra mej i alla fall. I PROMISE!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!