Bakissöndag

Det blev utgång igår med Sandra.. karatefylla för min del - jag var nog fan galen på krogen. Men jag hade kul och mådde som jag förtjänade idag.

Vi skulle egentligen till IKEA idag, men jag insåg att jag inte skulle röra mej från soffan.. var snack om bio också vilket jag nog följt med på om det blivit av..
Men istället har hela dagen spenderats framför Star Trek (såklart..). Jag okynneshandlade en bok med stickmönster också.. inte för att jag brukar sticka eller är så bra på det - men viljan finns absolut.. kanske får börja med något litet dock och inte gå på de stora projekten direkt.. och jag kanske får införskaffa garn och stickor också..??

-----
Update:
Det är lätt att sitta och klicka hem grejer från nätet.. en tröja från Shirtstore blev det med..

En gräsänkas lördagsmorgon.

Oh, the joy över att slippa dricka mer Garant-kaffe och äntligen få återgå till Zoegas!! Linus fick ett paket Garant av en Telenor-snubbe som vi tvingade oss själva att dricka upp innan vi drack något annat. Jag har nog aldrig druckit så lite kaffe hemma sen innan jag började dricka kaffe!! Men nu är i alla fall Garant-kaffet slut och enda gångerna jag får utstå äckligt kaffe i vardagen nu är på jobbet (Löfbergs Lila-blaskkaffe från automat, inte med mjölk i utan med "vitt" i).

Jag ställde inte klockan till idag och då jag vaknade var jag lite rädd att jag sovit bort hela dagen.. fast det var ju inte så farligt länge jag sov ändå, så jag kan med gott samvete stanna i sängen och läsa lite i tidningen jag okynneshandlade häromdagen till kaffet.

HELG FÖR FAN!!

Veckan har gått väldigt snabbt (kanske beroende på ändringarna i schemat) och när jag stack från jobbet idag hade jag inte en tanke på att jag faktiskt inte har en aning om jag fortfarande bara jobbar kvällspasset nästa vecka eller om jag får tillbaka mina tider då!! Jag får väl ringa på måndag..

Igår fick jag min första lön - och idag sprang jag minsann på stan efter jobbet!! Jag köpte hårfärg (ÄNTLIGEN!!) och kortbyxorna jag suktat efter på Kappahl nu i två veckor.. Jag brukar inte handla på Kappahl och det var ett mirakel att jag råkade gå in och se de finfina shortsen den gången. Och efter många om och men hittade jag dem här i stan (då de andra var i på Bergvik..).
Självklart köpte jag öl också och när jag kom innanför dörren härhemma hörde jag hur det pyste ur en av systemkassarna - FAN!! Fick fram burken som läckte och öppnade den illa kvickt.. lika bra att börja med ölen då liksom. ;)

Nu ska jag ta det lugnt framför Star Trek!!
Tjobidoii

Fullt upp

Jag har fått höra att jag uppdaterar bloggen för lite.. och jo, det gör jag nog - för jag har en hel del att berätta nuförtiden.. men jag har varken tid eller ork med bloggen.

Helgen sprang iväg skitsnabbt och jag har haft så satans kul. Men ack vad trött jag är!!
Fredagen på jobbet var lite sådär.. jag är inte helt lönsam för företaget och de vill få upp mej. Vi ska ha möte igen om två veckor..
Dessutom fick jag mitt lönebesked och det blev inte riktigt nöjd över summan. Jag hade räknat med att få mer och tyckte faktiskt inte att det var helt okej. Men men..

Imorgon och på torsdag börjar jag inte jobbet förrän halv 5 - jag har bara kvällspasset dessa dagar alltså (istället för hela mellanpasset..). Lite färre timmar och jag vet inte hur det kommer att påverka min lön, men anledningen att jag fick jobba mindre denna veckan var att de har fullt på jobbet på förmiddagen (igår satt jag i princip och gjorde ingenting under 2 pass förutom att lyssna - och var ändå lönsam för jag fick poäng för det!!). Vi skulle se hur det blev nästa vecka - om det blir mindre då också..
Men eftersom jag bara har avtal för 33h/vecka så vill jag inte gå ner ännu mer i timmar - speciellt inte om det påverkar min lön (då jag inte var nöjd med den..).

Annars har det varit mycket det senaste och jag ser fram emot att ta det lugnt i helgen.

Melankoli

Så var helgen slut.. och denna helgen flög verkligen förbi!! Mamma åkte för en stund sedan och nu känns här jättetomt.

I torsdags mötte mamma och Linus mej vid jobbet när jag slutade. Vi promenerade hem och drack te innan det var läggdags.
I fredags gick vi på stan en runda då jag jobbat klart. Mamma shoppade mycket för en gångs skull (hon brukar typ aldrig köpa något åt sej själv). På kvällen bara umgicks vi.
I lördags åkte vi ut till Bergvik. Jag och Linus köpte en dekorationsbrasa, ett nytt halsband åt Suzi och lite smått och gott.
Och igår tog vi en promenad in till stan, lämnade av Linus vid tåget (han skulle till Göteborg en snabbis) och sedan promenerade vi hem igen.. såg på Eat Pray Love och drack te..
Och imorse blev det frukost innan mamma drog hemåt.

Och nu sitter jag här.. det är mörkt och kallt så jag satte igång brasan.. ska fixa i ordning mej lite inför jobbet snart men vill bli av med melankolin.
Men det känns nog bättre ikväll efter jobbet.. då ska jag bara mysa.. och imorgon kommer ju faktiskt Linus hem igen - och då blir här inte tomt längre.

Men så har jag ju Suzi också..

Nu ska jag bara ta mej igenom nästa helg också - sen får jag i alla fall två helgers lugn och ro!! Men det ska allt bli kul nästa helg. Mina vänner kommer upp och det blir partaj hela helgen. Härligt!!<3 Man behöver faktiskt lite saker att se fram emot även på hösten.
Förra gången stora delar av mitt gäng kom upp.. (dock saknas de flesta på bilden..)

Snart klar.

Nu är jag snart redo för dagen.. har fixat i ordning det mesta. Linus är snäll och gör en matlåda till mej också =) (Jag hade tänkt bre några knäckebröd och ha med mej, så detta är ju bara ett stort plus för mej!!)
Hoppas dagen går snabbt idag. Morsan kommer upp till Karlstad vid 3-4 någon gång och så ska hon och Linus roa sej tills jag slutar vid 9.. då hoppas jag de kommer och möter mej så vi hinner umgås lite innan jag måste gå och lägga mej (börjar ju 09.00 imorgon). Promenad hem, en kopp te och lite prat.. sen sängen.
Men vi har ju hela helgen på oss att umgås så.

Morgonmys

Jag älskar att vakna och dricka mitt kaffe sittandes på sängen (framför datorn).. Suzi ska såklart vara med i sovrummet tills man gått upp.

Jag känner mej iakttagen..

.. varje gång jag ska sova är det samma sak..

Fullt upp..

Fan vad det känns som att man inte har tid för något för tillfället.. helgen gick toksnabbt och hux flux var det måndag igen.
Imorgon kommer morsan och stannar här över helgen.. sen blir det måndag igen..
Och helgen därpå kommer några vänner upp och stannar över helgen.. sen blir det måndag igen..
Ugh.

Jag tycker det är skitkul att folk kommer hit. Jag älskar det. Men eftersom man knappt har någon vardag så känns livet mest uppochner nu..

Marknadsundersökning hela dagen

Ännu en arbetsvecka slut!! Dagen gick oerhört snabbt. Jag satt på marknadsundersökning i Folkpartiet hela dagen och så fort jag kom hem protestlyssnade jag på Doktor Kosmos för att känna vart jag egentligen står politiskt. De jag ringde till idag var mestadels väldigt trevliga, men efter att många trott att man själv var med i partiet, frågat om jag kommer att ställa upp och rösta i det kommande valet (självklart - bara inte som jag lät dem tro.. jag sa inte att jag skulle rösta med dem - men inte att jag tänkte rösta mot dem heller.. jag ljög alltså inte) och en del "liberala hälsningar!!" i slutet av samtalen kände jag att jag måste verkligen känna av mina rötter ikväll (trots att de jag pratade med hade en god tanke bakom..).
Som sagt - de flesta var väldigt trevliga och jag fick faktiskt många komplimanger för mitt namn!! Har aldrig hänt under månaden som säljare - men här kommenterade de minsann!!
Kände mej i alla fall inte ensam om att vara lite obekväm. Jonas, som satt jämte mej, är också stödmedlem i Vänsterpartiet. ;)

Om bara några minuter kommer Linus och min svåger med familj hit. De ska spendera helgen här (ja, Linus ska stanna förstås). Får se vad vi hittar på. Blir tacos ikväll i alla fall. Mumma!!


Om dagen..

Idag kom jag upp tidigt och kollade bara på ett avsnitt Star Trek innan jag började fixa och dona i lägenheten (man måste ju sitta still och ta det lugnt till kaffet juh!!).. städade i ordning litegrand och stack sedan in till stan och inom Arbetsförmedlingen där jag visade upp mitt anställningsavtal för handläggaren.
Sen drog jag till jobbet och då vi började blev jag och två andra uttagna till utbildning på en liten marknadsundersökning för bostadsrättsföreningar. Det var en test-period de skulle köra denna veckan för att se hur det gick. Det var jättesvårt att få personerna man ringde till att förstå att man inte skulle sälja något - det samtalet kunde resultera i var att ett bygg-företag kunde ringa upp bostadsrättsföreningen och boka tid för ett möte då de kom och presenterade sej och vad de gjorde.. men folk ville helt enkelt inte prata med någon på telefon..
Får väl se hur det går fortsättningsvis..
På kvällen satt jag bara på en massa olika serietidningar - och det gick helt okej. Jag fick iväg en hel del.

Nu blir det lite städning (jo faktiskt) innan jag lägger mej.. dock ska jag inte dra igång dammsugaren och störa grannsämjan..

Mys-söndag

Jag och Suzi ligger under täcket och kollar bara en massa Star Trek. Jag är imponerad över att hon legat kvar i snart en och en halv timma (hon är ju aldrig stilla annars..)

Bakfyllehäng

Det var en jäkligt kul kväll igår.. Vi drog till Ankan och sjöng, skrattade och trots att jag tyckte jag tog det jävligt lugnt igår så är jag en smula bakfull idag.. så jag ligger på soffan och dricker kaffe och tittar såklart på.. ja..

Höst..


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!