Tråkig kväll..

Nu har jag varit ute och gått en runda och ligger på sängen och lyssnar på Ozzy. Detta är fan en fruktansvärt tråkig kväll.
Det var jättemörkt på elljusspåret och en MASSA stora djur som sprang runt i buskarna. Jag vart livrädd.. är ju mörkrädd i vanliga fall och så är jag jäkligt rädd för älgarna och vildsvinen..
Funderade på vem jag kunde ringa som kunde hålla mej sällskap via telefon (gör så ibland - ringer någon när jag är rädd) men jag kom fan inte på någon att ringa..



Peter och jag.. 4/10 -08


Nu snackar med Pontus på msn.. Hans favoritord är trollerilåda, potential och potatisskal..

Imorgon blir nog en bra dag i alla fall. Ska träna lite hade jag tänkt. Sen ska jag hälsa på Pontus på eftermiddagen. På kvällen ska jag eventuellt hänga med Peter och sällskap.. och blir det inte det ska jag sitta vid msn - vilket inte är helt fel det heller.. inte imorgon i alla fall =)


WHOPPA OH YEAH YEAH!!

Idag är en dag för uppmuntringslåten..

Walking back to happiness - whoppa oh yeah yeah.. Said goodbye to loneliness - whoppa oh yeah yeah..

Helen Shapiro - "Walking Back to Happiness" 1961


Segar runt..

Uscha.. idag är en seeeeg dag.. jag är på lite halvdåligt humör också..
Festen igår var sådär.. men det hade tydligen krånglat en hel del med folket.. tråkigt =/
Jag hamnade i Markaryd en runda också. Jefligt roligt. Träffade Johanna, Rune, Andreas och min tatuerare bland annat.
Sedan drog vi tillbaka till Strömsnäs - men jag vart så jävla seg efter fredagen så jag drog hem och sussade sött =)

Idag har jag knappt gjort något.. messade Peter och frågade när de kom hit - de visste inte.
David hade pep-talk med mej. Han sa faktiskt mycket vettigt och skickade virtuella kramar.
Jag har chattat med Peter och Pontus med. Peter tvingade mej skaffa gästlösen på Bilddagboken så han kunde se mina bilder trots att han inte hade konto själv.

Förövrigt finns det tre grejer jag måste fixa snarast. Rita klart Robbans tatuering (den skulle vara klar innan maj), svara på ett rätt förvånande sms jag fick idag och skaffa en mikrofon så jag kan snacka med folk över datorn.

Mmm!! Pappa hojtade precis - det blir pizza snart.. =P
Nej usch.. kvällspromenad ikväll för fan. Jag har inte varit ute och gått/sprungit sen i torsdags. Frida hade nog inte lust, men jag kan säkert lura med mej någon.

// XO


Funderingar..

Usch usch.. jag mår fortfarande inte riktigt bra. Ligger i sängen och lyssnar på min chill-spelningslista på Spotify (Death Cab just nu). Men jag har fortfarande för avsikt att gå på 25-årsfesten ikväll!! Så jag ska snart ta en dusch, äta lite och slöa riktigt mycket när jag gör mej i ordning.
Jag ska i alla fall inte bli så full ikväll som jag blev igår. Jag pallar nog inte massiv fylla ikväll också.. eller vad fan säger jag?? Klart jag klarar det. Men jag är väl inte så himla sugen på det. Och jag och brorsan tänkte gymma imorgon. Vill inte vara så bakfull då.
Jag är riktigt jäkla nyfken på vilka som kommer ikväll i alla fall. Förmodligen inte så många jag känner - men säkert en hel del roligt folk. =)

En bild från igår kan jag bjuda på =)
Jocke & jag
LOOK AT ME SHINE!!


Dagen efter dagen före..

Scheisse.. våldsamt roligt igår. Bra musik, stämning och folk.
Berra påstod att jag var hans bästa vän - någonsin. Bättre än "den och den" för jag var alltid mej själv. Och jag hoppas han talade från hjärtat och att det inte var alkoholen som gjorde det XD
Nere på R1 kom jag in för halva priset för jag är så bra polare med Tony =)
Skällde ut en kille som var elak mot min bror för något år sen också. Jag har börjat bli lite kaxig på fyllan. And I like it!!
Dock är jag sjukt bakfull idag.. men det var det nog faktiskt värt!! Det enda jag bekymrar mej lite för är ifall det kommer gå över tills 25-årsfesten ikväll eller inte.. det återstår att se!!

Usch.. jag mår dåligt.. så nu blirre massor av vatten, ligga och dra sej i sängen, lyssna på låg musik och lägga till folk jag träffade igår som vänner på Facebook. Citat Kanja till nytt folk: "NI INSER VÄL ATT JAG LÄGGER TILL ER SOM VÄNNER PÅ FACEBOOK IMORGON??"
Till och med på fyllan är Kanja ärlig =)

Ey - har ni förresten tänkt på hur många som fyller år denna helgen?? Det är sjukt många. Min Facebook blir överbelastad av alla grattis-hälsningar!!

Förberedelser..

Nu är jag hemma igen.. har suttit och tjötat lite med min inte alltför normala bror.
Ska snart göra mej i ordning för festen ikväll. Alkoholen är köpt och inbjudan har skaffats. Dock vet jag inte vad jag ska ha på mej..
Jag har aldrig annars problem med att veta vad jag ska ha. Tycker alla mina kläder är snygga - spelar inte så stor roll. Allt passar till allt. Och jag har i princip bara jeans och T-shirts (några linnen med - men det brukar jag inte ha på fest). Jag har utsett de vinnande jeansen (favorit-jeansen) - men tröjan då?? De nyaste tröjorna jag har (som jag inte köpte för alls längesen) är för stora nu.. Ska nog försöka sy in dem en dag..
Svårt svårt.. Eller så får man helt enkelt bara ta en tröja och låta folk inse fakta - jag är jävligt het trots för stora tröjor!!
Så får det bli.. men börjar nog med att sminka mej.. sen fixar jag rock-frillan (klippte mej i förrgår - är jäkligt nöjd denna gången. Gav mamma en bild på Peter London och sa "Jag vill ha DEN frillan". Det blev riktigt, jävla bra - men jag måste klippa lite till för att få upp håret uppe på huvudet som honom. Fast jag är ändå nöjd..).

Jag har höga förhoppningar på kvällen. Alltid roligt att träffa Berra. Och vi är nog mest på hans syrras 18-årsfest och inte så mycket på bluesaftonen på R1.. majoriteten av folket kommer vara tvättäkta rockers.. även om det kanske inte syns på utsidan.

Nu - hög musik och putsande på fasaden.

ROCK ON!!

You don't need eyes to see.

Hmm.. jag verkar ha glömt bort en massa om hur bloggen funkar.. fast något säger mej att det inte är jag som gör fel - utan ett tillfälligt fel på sidan..

Jag gick upp vid halv 1 nångång idag.. helt slut har jag varit. Jag skulle ut och springa i morse, men inte ens det orkade jag. Så jag har suttit och tjötat lite med paranteserna. Och sen har jag suttit vid msn och snackat med Berra (som bjöd mej på hans syrras födelsedagsfest ikväll..)
Rebecca messade nyss också och undrade om jag ville komma bortom en stund sen vid 4-tiden. Självklart =)

Tänkte se på "Dancer in the Dark" nyss - men nu måste jag nog göra mej i ordning istället om jag ska till Rebecca..
Det är ett filmtips förresten!! Den är lite, lite konstig - men grymt bra!! Björk spelar Selma, en immigrant i USA som jobbar hårt för att hennes son inte ska förlora synen i samma ärftliga sjukdom hon har. För att dagen ska bli ljusare ser hon sitt liv som en musikal (Björk har själv skrivit låtarna).
Filmen har ett väldigt starkt slut också. Satt helt paff första gången jag såg den - och sedan sprutade tårarna.
Lars von Trier har gjort filmen. Peter Stormare finns också i en av huvudrollerna - Jeff - den snälla, hjälpsamma mannen som är helt nerkärad i Selma. (Man kan också se Stellan Skarsgård i en liten roll som optiker).
("Dancer in the Dark" finns med i boken "1001 filmer du måste se innan du dör" - jag håller på att beta av filmerna jag inte sett nu..) 

NU ska jag göra mej i ordning minsann!!


WOOT??

.. .. ..

OJ!! Nu sitter jag här och undrar vad jag håller på med =P Jag har inte skrivit sen i november.. Det är sjukt längesen!!
Jag hade egentligen tänkt att ta bort bloggen (efter att jag framkallat lite bilder.. så att jag skulle ha bloggen till hjälp när jag satte in bilderna i fotoalbum..). Men nu sitter jag alltså här.. kollade lite folks bloggar och råkade bara smita in på min.. och så fick jag lite lust att skriva något. Ett sista, tappert försök att få igång bloggen igen.

Varför slutade jag skriva då?? Först och främst hade jag nog ingen lust. Trivdes jättebra i skolan med min nyvunna frihet (!!) och hade fullt upp med att knyta nya kontakter. Sedan hände lite tråkiga grejer.. mådde inte så bra ett långt tag där.. jag tror jag började muntra upp mej i februari någon gång.. hmm..
Nyligen hände också endel tråkiga grejer.. men livet går vidare.

Förra veckan slutade jag på Löfta. Jag vart skitglad sista veckan. Jag skulle få komma hem igen (ville verkligen hem). Men direkt när jag kom hem hände detdär dumma och nu vill jag bara bort igen - på obestämd tid.
Har inte snackat med så många från skolan sen jag slutade.. Tjötade lite med Emma för några dagar sen.. och Marie.. Och så skrev Sophia till mej på helgon en dag.
David messade mej idag också. Pubrunda i Mölndal i mitten av juni snackades det om. Vore trevligt =) Och så ska jag hälsa på Julia i Falkenberg också. Gå på popquiz på Harrys någon torsdag.

Känns lite meningslöst att snacka om det som hänt sen november.. så jag skiter nog i det och fokuserar på nu:et istället.

Idag var jag på Teboden med Frida och Rebecca. Det var riktigt trevligt =) Har umgåtts rätt mycket med dem sen jag kom hem (Träffade Pontus och Josse nån kväll med och var hemma och drack och snackade skit hos Pedersen). Efter Teboden körde vi raggarrunda i Strömsnäs.. Weii^^ Och så stod vi och försökte tanka i sisådär en kvart - men vi lyckades till slut. Sen var vi hemma hos Rebecca en stund tills vi körde henne till jobbet.
Jag sålde en tavla till Mimmi som jag hoppas hon blir nöjd med också.
Och sen har jag suttit vid msn + gått en runda resten av kvällen.

Imorgon snackade Pontus om att Berra kom ner från Göteborg. Verkar som att det blir R1 på kvällen. Det är bluesafton där - men man får la offra sej. Dessutom lyssnade jag ju på rätt mycket blues i Prag på Ungelt - och det funkade ju bra.
Och på lördag ska jag på 25-årsfest. =) Tror det kan bli rätt roligt.
På söndag kommer Peter hem från Stockholm med innan SRF. Han ville ta några öl med vännerna - och jag är alltid på öl =) Dock ska folk jobba och alla är väl inte jättesugna på att dricka på en söndag eller på vardagarna. Så vi får la se hur det blir med den saken.
På tisdag ska jag eventuellt hälsa på i Timsfors med. Och Agneta frågade om jag ville hänga på personalen ut och gå på torsdag och sedan gå och äta. Låter bra tycker jag =) Saknar Timsfors jättemycket =/

Nu ska jag tjöta lite på msn.. Skriver KANSKE igen!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!