I Vänersborg..

Igår åkte jag iväg vid kvart över 6 på morgonen. Snacka om att jag var trött!!
Kom till Göteborg rätt tidigt och blev jagad av röda korsets utsände - som såg ut att vara 12!! Såsmåningom kom David och Marie dit för att fika med mej. Det var riktigt jäkla trevligt!! Fan vad jag har saknat dem!!
Vid halv 4 drog vi oss tillbaka till centralen. Regnet öste ner!! Monsunregn i Göteborg!! Ischlo pischlo!! Men vi kom till centralen och sa hejdå efter att ha pratat med ett par alkisar som skulle lära oss om livets små motgångar.. Ehumm..
Jag tog tåget till Vänersborg strax efter 4. Vid kvart över 5 var jag framme och Per-Inge kom och hämtade mej. Vi stack inom systemet och ICA och handlade lite. Sedan hämtade vi Linus och Robin i Öxnered.
När vi kom hem åt vi lite. Linus tände ljus och ville ha en mysig middag bara vi två.. det slutade med att hela familjen stod samlade i köket och pratade i mun på varandra. Linus såg helt förstörd ut och jag bara fnissade XD
Efter det gick jag för att ta en powernap. Linus skulle väckt mej efter att han hade duschat, men han väckte mej först en och en halv timma senare.. "Du sov så djupt och det behövde du.." Hmpf..
Så kollade vi på My Bloody Valentine och jag skrek satan!! Och sedan blev det Just Friends med.. den var helt okej.

Idag har vi inte hunnit med så mycket. Linus är iväg och fixar inför kvällens spelning men han kommer väl tillbaka om en stund..
Nu ska jag sminka mej och fixa håret. =)


Om aktivitetsdag och helg..

Det var riktigt skönt med sovmorgon idag. Stannade extra länge i sängen och kollade på Micke och Molle XD Sedan gick jag ner till köket och drack kaffe och lyssnade på musik.
Pappa skjutsade mej till Markaryd strax innan 3.. Jag är inte mycket för aktivitetsdagar - men detta var fan en riktig besvikelse. Meningen var att man skulle lära känna varandra. Jovisst - jag lärde mej inte något om någon annan förutom att det fanns en tjej som hette Anja som jag inte fick sitta jämte - för någon kille (Sebastian tror jag han hette) blev förvirrad av att vi hade så lika namn.
Det hela var så onödigt!! Dessutom var mer än halva vår klass frånvarande. Obligatorisk närvaro - men kollade någon närvaron?? Nope.
Vi slutade en timma innan utsatt tid. Lägligt nog ringde Frida då. Hon var på väg hem från Växjö och hade lite tråkigt.
Mamma hämtade mej och så åkte vi och handlade. Inne på ICA träffade jag Frida (och Sven). De har fullt upp med flytten nu och vi har svårt att hitta en tid att träffas innan dess.. vi har svårt att hitta tider efter flytten med!! Trist..

 När jag kom hem ringde jag Linus. Han hade haft ont i huvudet hela dagen och lät så dålig på telefonen. Jag skulle ge så mycket för att få vara där och ta hand om honom!!
Men nu är det bestämt att jag ska dit över helgen. Ska bli underbart att träffa honom igen!!
Så ikväll ska jag tvätta lite kläder och försöka göra klar hans överraskning.. hoppas jag hinner få CSN innan jag åker med..


.. om Facebook-beroende och andra betraktelser..

Kvällen har ägnats åt Facebook mestadels.. och när man undrar vad för roligt som hänt på Fejjan idag är svaret: ".. inget egentligen..". Jag inser nu att jag är besatt.. Jag sitter och stirrar på förstasidan på sajten.. uppdaterar sidan och kollar vad som hänt under den senaste minuten.. om och om igen!!
Egentligen borde jag införa datorförbud för mej själv i en vecka eller så.. men det kommer aldrig hända frivilligt. Kanske en gräns på hur länge jag får sitta på Facebook varje dag?? Det hade kunnat funka..

Jag tänkte nyss: "Jag borde kanske lägga mej i tid idag så jag inte är så trött i skolan imorgon..". Men så kom jag på - jag börjar ju inte förrän klockan 3!!
Därför tänker jag inte lägga mej i tid ikväll. Jag tänker sitta uppe och måla på Linus överraskning. Jag är nästan helt säker på att jag åker till honom i helgen och då vore det roligt om jag fick med mej.. denna grej =) Jag hoppas han inte tycker den är för töntig bara XD Folk jag berättat för om den tycker det är en rolig, finurlig, fin grej och snart får jag förmodligen beställningar på något liknande..
 Jag längtar efter Linus en massa och jag vill verkligen vara med när de spelar på lördag!! Jag har varit nyfiken länge nu!!


Nu är jag inte LITE glad!! =)

Idag har jag fått min studieförsäkran från CSN =) Jag har signerat den, lagt den i ett kuvert med frimärke, skrivit adress på och snart tar pappa med brevet till ICA och postar!! YAY!! NU kan jag pusta ut. Fy FAN vad gött!! =D

Nu tvättar jag blåa kläder. För imorgon har vi dendär aktivitetsdagen och jag är med i det blå laget.. Tycker synd om de som är med i lag orange - för det är inte många som har kläder i en sådan färg.. - och tydligen måste man klä sej i lagets färg..
Sofi i klassen snackade om att ifall man inte ska vara med på sådana grejer som aktivitetsdagar måste man ha en väldigt bra ursäkt till varför man inte kan vara med. Jag tänkte flasha min höft så alla svimmar.. det måste vara lika med att ge en bra anledning..
Men seriöst - det funkar ju inte.. jag kan vara med på aktiviteterna där man inte rör sej så jättemycket.. Men jag tänker inte vara med på stafetter och grejs..

Min mat är klar nu!! Pasta och veggieschnitzel. I'm starving!!

GAAAH!!

Igår blev jag riktigt jäkla sur på CSN!! Varför i hela fridens namn är de så sega?? Det är bara en studieförsäkran jag ska få hemskickad, skriva under och skicka tillbaka. Det borde ju vara så simpelt att de skulle kunna göra det med förbundna ögon!!
Hela gårdagen var i och för sej rätt kass. Jag var matt och yr hela dagen och var på väg att svimma flera gånger..
Fick utbrott på en dator i skolan med. Johanna tyckte jag skulle lugna ner mej - tills hon själv upptäckte hur knäpp den var och själv började banka på den.

Snart ska jag dra till skolan. Usch..
Och imorgon (då vi egentligen skulle varit lediga) har vi tydligen aktivitetsdag på eftermiddagen.. från tre till fem eller något.. Brännboll och korvgrillning.. obligatorisk närvaro, så man får väl dyka upp. Men brännbollen skippar jag.. känns inte så bra och springa runt med min jävla höft och byxor som skaver på såret. Nej, jag tar det lugnt..

Och idag hoppas jag verkligen att jag får mina papper från CSN!! Det ska inte vara några problem - men allt strul gör att motivationen inte finns, jag blir stressad och mår dåligt och får på tok för mycket jobbigt i huvudet.
Tänk att så lite skulle göra så mycket!!

AJ AJ AJ!!

Jag missade bussen till Markaryd.. därför får jag vänta en timma innan jag åker med nästa.. inte bra..
 Imorse gick jag dock upp i tid. Grejen är att när jag kom hem i lördags natt gjorde jag nudlar (fyllemat).. och spillde ut kokhett vatten över hela vänsterlåret. Jag var inte helt nykter och tyckte bara det blev lite varmt - men ingen skada skedd. Ack så fel jag hade. Igår när jag fick syn på låret fick jag en chock. Det var illröda fläckar över huden och små vattenblåsor hade formats. Dessa blåsor växte såsmåningom ihop - och till slut var det jättestora blåsor. När jag sedan tog på mej ett par byxor skavde byxorna på huden - så nu finns inga vattenblåsor. Utan istället är det ett öppet, svidande, ömmande sår.
Och imorse när jag steg upp hade smärtan spridit sej ut i hela benet och ryggen och jag är helt svimfärdig. Därför var jag kanske något söligare än annars när jag skulle göra mej i ordning..
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det heller.. Jag bör inte sätta på ett plåster.. det enda jag kan göra är att ta någon värktablett, smörja in såret med allsollösning och hoppas att det går över snart. Gör det inte det får jag väl ta mej till vårdcentralen.. Ve och fasa!! Det tar alltid en jävla tid innan jag verkligen går till vårdcentralen.. på grund av min obotliga läkarskräck.. men blir det inte bättre får jag nog ta mej i kragen.

Bakfylledag..

Idag har man varit rätt bakfull. Men roligt hade jag igår!! De sista timmarna är dock som en dimma..




När jag kom hem Skypade jag och Linus. Jag lyckades somna i luren. Det är alltid lika pinsamt..

Men idag har jag koncentrerat mej på att komma ifrån bakfyllan. Dagen  har spenderats i sängen.
 Marie messade och berättade att hon kommit till Löfta nu.. Jag lovade att åka och hälsa på henne någon dag.. göra livet lite ljusare för henne!!
 Dan har flyttat tillbaka till Halmstad.
 Jag har kollat på Across the Universe för hundraåttioelfte gången. Svinigt bra film!! Endast Beatles-låtar med i den med olika artister och skådespelare. Soundtracket finns på Spotify.


Linus ringde också och berättade att de fått en spelning på lördag. Så eventuellt drar jag till Vänersborg och jagar iväg alla groupies till helgen!! .. och så vill jag träffa Linus med förstås..
<3

Strömsnäsfestivalen.. the beginning..

Jag springer runt och håller på att göra mej i ordning för fullt (med en drink i handen förstås)..
Förmiddagen var riktigt trevlig. Vi gick ner till Riksettan och tog några öl var och hälsade på förbipasserande (som skrattade åt oss.. kommentarerna om hur tidigt vi började dricka haglade.. som vanligt..).
 Vi fick reda på att Berras pappa, Glen, ska flytta till sin tjej i Etiopien med. Sven undrade vad han skulle göra där. Berra trodde han skulle gå runt i höftskynke och skrika "JALLA, JALLA!!". Jag undrade om Berra blev halv-afrikansk nu då.. Han visste inte, men jag lovade att jag skulle bjuda in honom till en Facebook-grupp brorsan gick med i för någon vecka sen. "Kalla mej inte neger."




Vid halv 6 ska jag vara hos Bim. Vi ska ta någon öl, invänta Parro, Baggen och Emma. Sedan drar vi till Berra på förfest.
Det blir nog en härlig kväll!!


En bra dag.

Idag var en bra dag.
Jag vaknade, gjorde mej i ordning, fick skjuts av pappa till stationen, messade Linus, bussen kom till Markaryd vid 9. Vid 10 började min första lektion för dagen: Näringslära. Dock hade läraren semester, så vi var där i 20 mins, tog närvaro, läste ett litet häfte och beställde läroböcker.
Sedan hade jag håltimma tills klockan 1. I väntan på detta satte jag mej i korridoren. Lenny (en lärare) stannade och tjötade en stund. Hon tyckte om min tatuering. När hon fick reda på att jag ritat den själv frågade hon om jag kunde rita upp en trollslända hon ville tatuera in på vaden.
Sedan kom en städerska och tyckte synd om mej som fick vänta så länge på att börja nästa lektion. Så jag fick följa med in i städskrubben och blev bjuden på bullar och nybryggt kaffe!! Mumma!!
Sedan hade jag en timma med Samhällskunskap B som var rätt intressant.
Vid halv 3 tog jag bussen hem, blev hämtad av pappa.. sedan messade Linus och frågade om jag kunde ringa - han hade inte svarat på mitt sms och jag var lite orolig för att det kanske hänt något.. men allt var i sin ordning. Han hade varit väldigt upptagen idag bara!! När vi pratade satt han på tåget hem till Vänersborg. Det var väldigt dålig mottagning och stundtals lät han som R2D2!! Till slut gav vi upp pratandet för stunden.. vi snackar nog senare ikväll.
Efter det fick jag en öl av pappa. Dessutom fick jag mitt SJ Prio-kort idag och Robban hade varit förbi och betalat för sin tatuering. Eftersom jag väntat på pengarna ett tag fick jag en hundring extra. Gött mos!!


Jag letar efter någon fest tills ikväll.. det går inte så bra med det dock.. alla sparar sej tills imorgon - då det är Strömsnäsfestival!!
Morgondagen kommer givetvis börja med att alla vännerna drar ner på R1 och tar en öl på förmiddagen då ölförsäljningen öppnar.. vid 10 tror jag det är i år..


Efter det går väl alla hem och sover en stund inför kvällens äventyr.
På eftermiddagen/kvällen ordnar Berra så snällt förfest (precis som förra året).


Och på kvällen drar vi ner till Kvällsfesten i byn. I år spelar något tyrolerband, Strutters, Goda Grannar och New Position.

Det blir en bra kväll!!

Det klarnar opp!!

Idag fick jag mitt schema. Det var inte så hemskt som jag befarat. Måndagar och tisdagar var hemska. Men resten av veckan var rätt soft. Och det blev lite ändringar i kurserna jag ska ta med. Till exempel läser jag inte Matte C eller D.. jag insåg att jag skulle avlida i så fall. Jag tog näringslära istället!!
Är däremot lite putt för att jag kommer få vänta länge på bussar om dagarna. Idag hade jag dock sådan tur att trekvart innan bussen skulle gå kom Ozzy förbi och undrade om jag ville ha skjuts hem!! Bussigt som tusan!! Hela hemresan snackade han om att köpa en hästgård i Kiruna för 500 000 och om blåbärspaj..

Sedan jag kom hem har jag snackat med Linus några rundor, målat på Linus överraskning och kollat på Unga Mödrar med mamma..

Linus fick paketet jag skickat idag =)


Dessutom hade bilderna från när vi var på Backstage lagts ut nu med.. =) 




Jag längtar efter min babe<3

Dagen i korthet..

Jag kunde inte gå till skolan idag.. Migrän.. spydde som en toka - så ont hade jag.. Pappa fick dra till apoteket och köpa Eeze. Till slut gick det över.

På kvällen fick jag en idé till en present till Linus.. jag har ritat och målat tills nu och är fortfarande inte klar.
Själv tycker jag idén var rolig.. lite intern-skämt.. och rätt löjligt/nördigt.. men det struntar jag i!!
Dessutom hittade jag en av hans tröjor som han glömt kvar här.. först trodde jag den var Dans - men så luktade den Linus.. Min nya snuttefilt kanske?? XD

Nu måste jag sova.. ska upp igen om några timmar. Bläk!!

// XO

Ischlo pischlo!!

Jag var tvungen att få beklaga mej inför någon efter skolan idag. Frida blev mitt offer. Stack hem till henne och spydde galla över skolan. Jag var så himla sur och vresig efter denna dagen!!
Det känns alltid lite bättre efter man träffat Frida =)
Vi hade djupa (konstiga) tankar denna afton med.
"Var Rainman egentligen smart??"
- slutsats: Nej. Han kunde fakta - men kunde inte motivera eller förklara.. därför var han inte smart.
Vi hade även många olika funderingar kring asexualitet.. Men vi kom inte fram till något.. Det var en asexuell kvinna på TV.. hon kunde tänka sej en livspartner (antingen kvinna eller man) som också var asexuell. En relation med kramar och mys - men utan sex.. Var hon då även bisexuell?? (Detta var svårt - för hon kände ju ingen attraktion till något av könen men kunde ändå tänka sej att skaffa en partner av vilket kön som..)

Frida vill skaffa barn med mej. Vi vet inte om det blir Sven eller Linus som får hjälpa oss på traven. Alternativt använder vi en anonym donator - så ingen av killarna blir avundsjuk på den andre.
Linus själv blev tillfrågad - han tyckte vi kunde adoptera honom och Sven istället. Så blev jag och Frida glada och de fick en varsin ny bror..

 Och så ha jag snackat i tele med Linus några rundor. Han är så go!! Jag postade även mitt mobila bredband till honom idag. Så förhoppningsvis får han det på torsdag eller fredag. Då kan vi Skypa igen!!

Jag har även valt min kvällslektyr. Nya IKEA-katalogen. Jag är helt salig!!

Bra saker nu:

- Linus<3
- Alice Cooper 14/12-09
- Muse 24/10 -09
- Strömsnäsfestival på lördag.
- Frida som så gärna lyssnar på mina små problem och tröstar mej med kaffe =)

Dåliga saker nu:

- Skolan.. NOLL motivation!! Allt känns fel.
- Pank.
- Folk flyttar bort.
- CSN (.. som inte är ordnat än..)
- Schema (.. har inte sett det än - men det bådar inte gott..)
- Sista dagen med fria sms är förbi.. 11 kronor kvar på mobilen..
- Sommaren slutar snart..


Ingen rast och ingen ro.

Nu är jag hemma efter inskrivning. Snabbt och opersonligt var det.. men man lär väl känna folket senare.
Efter det gick jag och Anna ner till sjön och satt och snackade lite.
När jag kom hem pratade jag med Linus i någon timma (han började ju också skolan idag).
Och nu ska jag till Frida och dricka kaffe och käka nybakta muffins!! Mumma!!

.. skriver väl mer senare..

Godnatt!!

Tvättmaskinen strular. Jag höll på att bli galen.. kändes som allt var emot mej ikväll..

Gick ut en runda och efter det bastade jag. Så ringde Linus innan och muntrade upp mej lite. Och sedan messade vi och han fortsatte med sina visdomsord.. Nu känns det lättare. Han är så fin!!
Jag tänkte att han kanske ville låna mitt mobila bredband med. Jag vet inte när jag har råd att fylla på mobilen igen. Har bara 14 kronor på den nu.. och så har han inget internet.. det känns som att kommunikationen blir lite begränsad!!


Nu ska jag kolla på en film och sedan sova..

Är det konstigt att jag inte alls är nervös inför skolstarten imorgon??

Idag är slutet av ledigheten.. =/

Gick in på SJs hemsida för en stund sen för att kolla vad det egentligen skulle kosta att åka till och från Karlstad. Fick mej en liten chock. Helt sjuka priser!!
Men så mindes jag att Marie var med i något hos SJ där man samlade poäng och kunde få resa billigare och grejs.
Så nu har jag gått med i SJ Prio och hoppas att det kan göra lite skillnad!!

Jag blev lite irriterad härhemma innan med. Mamma hade tydligen fått reda på att det var någon i Ljungby som gärna tog emot foton/tavlor av folk i alla åldrar till en utställning som pågick helatiden..
Mamma sa till Dan.. och sket i att säga något till mej - för jag hade säkert inte tid.
Vad fan?? Detta är ju precis vad jag behövde!! GAAAH!! Jag blir inte klok på min familj ibland..

Och imorgon börjar skolan och jag är inte peppad alls. Dessutom har jag inte fått svar från CSN än - så jag vet inte om det kommer lösa sej med bidraget snart eller om det blir en utdragen process.. och detta gör absolut sitt till att jag inte känner mej så sugen på att plugga.

Jag blir bara trött och illamående av all jävla skit.

Slappedag..

Idag är en slappedag!! Jag har kollat på "The Innocents" från -61.. riktigt jäkla läbbig.. men bra!! Jag satt filmen igenom och visste helatiden vad som skulle hända.. och det tyckte jag var väldigt konstigt eftersom det var första gången jag såg den.. Sedan fattade jag: Det var filmatiseringen till Henry James' "The Turn of the Screw". Inte konstigt att jag tyckte allt var så bekant och uppenbart. Jag har ju boken!!

Jag har pratat med Linus en stund med. Just idag är det 4 månader sedan han först skrev till mej på Helgon. Sedan dess har vi pratat på ett eller annat sätt i princip dagligen (.. undantaget var dagarna då han var på Sweden Rock..) 

Jag fick bilder från när vi var i Vinslöv av Dan - som nu ligger ute på Facebook.
(.. som tack ska jag stämma hans gitarr..)
Och så har jag lyssnat på musik och snokat runt på internet. Hittade en konstnär vars stil jag verkligen gillade.

Kolla in hennes hemsida: Camille Rose Garcia.


Som sagt: En slappedag.

GLAAAD!!

Hemma från Frida och Sven nu. Det var riktigt trevligt ikväll. Vi tjötade lite, tog några öl och drack kaffe. Vi såg Ice Age 3 med och Frida poppade popcorn som blev till stora svarta ask-klumpar!!


Imorgon tror jag jag ska ner till ICA och panta flaskor.. har sjukt många tomma flaskor i en stor säck i källaren. Jag har rätt dåligt med pengar nu och det är ju Strömsnäsfestivalen på lördag.. Jag köper förmodligen endel ful-öl som jag kan dricka innan vi går ner till byn.. men man vill ju ändå ha råd att köpa några öl därnere..
Dessutom ska vi göra det till tradition att gå ner till R1 och ta en öl när ölförsäljningen börjar vid 11..
(.. vi har bara gjort det en gång innan - förra året - men nu jävlar är det dags igen!!)

Jag är fortfarande jätteglad efter dagarna som varit!! Det var såklart trist att behöva åka ifrån Linus.. men jag har haft så himla roligt!!

Jag struntar i att jag kan sitta och titta på honom tills han blir galen. Och jag struntar i att jag ler så fånigt bara jag tänker på honom. Han är helt underbar!!
Jag är tok-kär!!<3


 


@ home..

Nu är jag hemma igen!! Och det gick bra att hitta och hinna med tåg och grejs.

Ringde nyss Linus för att säga att jag kom fram välbehållen.
Han flyttade ju hem till en kompis idag. Tydligen hade de ingen el där.. den hade blivit avstängd =/ Ingen el och inget internet.. en annan hade ju avlidit!!

Nu ska jag hem till Frida och Sven och dricka kaffe. DET har jag saknat. Kaffe med Frida (och ibland Sven). Det är minsann något av det bästa som finns!!

Hemfärd..

Gårdagen var trevlig =) Backstage var ett roligt ställe. Linus kände de flesta verkade det som.. humm.. och han pratar oerhört mycket i onyktert tillstånd XD Hans kompisar är väldigt trevliga också.

Idag åker jag hem =/ Jobbigt.. och Linus flyttar till Karlstad.. och har inget internet på vem vet hur länge??
Han springer runt och packar för fullt och klagar över att jag ser så ledsen ut.. "Vi ska vara glada och ha roligt när vi skiljs åt!!" - Men det är väl aldrig roligt att skiljas??

Såg i Göteborgsposten att Alice Cooper spelar den 14:e december i Lisebergshallen. Ringde pappa nästan direkt och berättade. Det behövdes ingen övertalning. "Biljetterna släpps på måndag. Jag är på!" messade han efter att ha kollat datorn.

.. i Vänersborg..

Nu sitter jag hemma hos Linus i vänersborg. Han fyller 21 idag - så snart kommer lite av hans släkt och vänner hit.. ikväll blir det utgång i Trollhättan på Backstage (någon bar han brukar gå till.. han har spelat där med..)

Resan hit gick bra. På centralen i Göteborg stod jag och små-fnissade när jag var med i en enkätundersökning om sex på internet XD
Linus kom och hämtade mej på stationen i Vänersborg. Det blev lite sight-seeing och sedan hem för att träffa hans familj. Jag var väldigt nervös.. =/ De är jättetrevliga dock.. bara jag som fortfarande är lite darrbent.
På eftermiddagen drog vi till Restad Gård - ett gammalt mentalsjukhus och sprang runt och kollade.. läbbigt!! Bårhus och gravar med siffror istället för namn fanns där.. Det var rätt fint där.. fast obehagligt..

Igår vart vi in till stan och fikade med två av Linus kompisar. På eftermiddagen tog vi det rätt lugnt.. spelade Guitar Hero, kollade på Mighty Boosh (LINUS TYCKTE OM DET!!) och Den Siste Actionhjälten..

.. nu klagar Linus för att jag aldrig skriver klart.. =)


Kom ihåg att andas!!

Nu kan jag inte göra så mycket mer förrän imorgon bitti. Jag har tvättat det som ska tvättas och hängt allt på tork.. jag har plockat ihop det andra jag ska ha med mej och lagt i väskan.
Förhörde med Dan innan om vad jag behöver ha med mej..
Han svarade: "Tandborste, kalsonger, handduk.. och hårspray om du måste.."
.. så började jag fylla på med: "Men..", ".. och..!!", ".. eller.." .. jag tror dock jag har rätt bra koll på det hela nu..

Dan roade mej förövrigt också ikväll med att färga tandpetare med grillolja och soja - för att se om det funkade..

Nu sitter jag och dricker te och väntar på att Linus ska komma hem.. efter vi pratat en liten stund måste jag sova. Jag åker med mamma till Ljungby redan vid 7 imorgon!!

Jag är bra nervös nu!!

Weii!!<3

Idag känns det som att man gjort lite vettigt som omväxling!! Jag har fikat med Pontus, håller på att tvätta, har blivit klar med Karris tavla - som hämtas någon dag i veckan. 500 spännos till mej - gött mos!! Jag har dock redan fått låna pengarna av föräldrarna - och gjort av med det mesta med.. Varit i kiosken och hämtat ut biljetten. Och snart ska jag börja packa.. jag måste bara lugna ner mej lite..
För imorgon åker jag och hälsar på min pojke!! <3


NU SÅ!!

FÄRDIG!!


Jag fattar inte varför jag så sällan gör klart mina projekt.

Nu har jag börjat rama in Karris tavla. Den blir riktigt bra med passepartout runt. Krångligt som fan dock..
Och när jag höll på med det hittade jag flera skissblock från skolan - med hur mycket som helst som inte blivit klart. Jag fattar inte varför jag så sällan gör klart mina egna projekt!! Det blir för mycket med vad andra vill ha!!
Fast jag har lite svårt för att säga när något är klart med.. jag har en tendens att pilla för mycket med bilder - så de blir förstörda till slut..



Har även fikat på Riksettan med Pontus idag. Det var trevligt som vanligt =)

Funderar på att åka till Vänersborg imorgon.. men jag vågar inte riktigt boka biljetten förrän jag fått helt, helt säkert klartecken från Linus.

Till råga på allt sa Pontus:
"Jag tror det är lättare för er tjejer att ta hem killar än för killar att ta hem tjejer.."
- Det är just det att säger man vissa saker till mej börjar mina tankar flyga runt fort som fan!! Detta var en sån sak.. =/ Och jag var redan nervös nog inför att kanske åka!!

Nu ska jag tvätta (inför att kanske åka och för att det behövs) och fixa klart med Karris tavla.

// XO

Nej, det ska bli en rambo-kniv.. som man kan bre smör med..

Blev inte fika med Pontus idag.. Riksettan var stängt.. Men kanske imorgon!!
Jag och brorsan kollade på The Contract istället. Dan skrek till varje gång John Cusack kom i bild (.. vilket var rätt ofta med tanke på att han hade ena huvudrollen..) och täljde samtidigt på en stor träplanka.

Kanja: Ska det bli en smörkniv??
Dan: Nej, det ska bli en rambo-kniv.. som man kan bre smör med.

Nu har jag köpt ram till Karris tavla. Ska försöka fixa en passepartout till den med.. jag glömde dock kvar mina kartonger på skolan - så jag vet inte riktigt vart jag ska hitta materialet =/

Nu ska jag och mamma dricka te!!

// XO

GLAD - på en måndag!!

Nu har de ringt från skolan angående mitt studiestöd. Det har tydligen blivit något strul hos CSN och det är därför jag inte fått blanketterna. Men de skulle fixa det idag!! =) Skönt att slippa oroa sej för det mer.

Jag sov knappt alls inatt. Det var jättevarmt i rummet och min rygg tog nästan livet av mej. Slutade med att jag la mej på soffan istället - under det öppna fönstret.. det var lite svalare i alla fall.

Nu regnar det.. rätt skönt egentligen. Men lite tråkigt - för jag och Pontus skulle dricka cola och snacka skit idag.. men det kanske blir av ändå..

Och när mamma kommer hem i eftermiddag ska vi ner till Jysk och fixa en ram till akvarellen Karri ska köpa.

Kolla in Paulines blogg också - KANJA FINNS MED!! =)


Hittade musikvideon till låten som spelas flitigast nu
(tillsammans med Muses nya):
Towers of London - Fuck It Up
 

Jag är svintrött, men så jäkla glad ändå. TROTS ATT DET ÄR MÅNDAG!! =) För att CSN-grejen löser sej nu, för att hon som ringde mej från skolan var så himla trevlig (jag blev till och med lite, lite mer entusiastisk inför skolstarten) och för att Karri ska köpa akvarellen (trots att jag tvekade för han var full första gången han sa att han ville ha den). 

Men framför allt är jag glad för Linus.
Han är den som får mej att le sådär fånigt. XD


.. om fulla finnar och andra betraktelser..

Familjen har åkt till Karsefors. Jag är ensam hemma och vet inte riktigt vad jag ska hitta på..
.. har kollat en massa tåg- och busstider. Jag är fortfarande rasande på de urusla förbindelserna här. Nu är dock sommaren nästan slut (.. usch..) och det börjar bli lite bättre.

.. snackade med Karri och Heikki igårkväll. Jag tror det var som så att Karri började chatta med mej på Facebook - sedan fick Heikki ta över för Karri var för full.. eller något..
Hursom så kommer nog Karri förbi i veckan och köper en akvarell av The Crow av mej =) 500 spänn får jag (samt hur många pussar jag vill) - och det är helt okej.. det var ett bra tag sedan jag gjorde den och det är inte en favorit.

Jag hittade brevet mamma och pappa ska skicka till vårt fadderbarn nyss. Jag vet inte - men att fråga en 7-årig flicka i Gambia om hon har Facebook är väl lite.. ja..

Nu påminde Pontus mej om att vi snart börjar skolan.
Trots att det låter barnsligt: JAG VILL INTE!!

Kvällen..

Stack ner till Klint en stund i alla fall. Var bara där i två timmar och tog endast två öl.
Jag kände inte så många av de som var där och var inte riktigt på humör för att gå runt och presentera mej. Så jag satt hos Ketty och Jennifer helatiden istället.
Precis innan jag gick började festen utveckla sej till någon lätt form av en sex-orgie.. Då tyckte jag det ballade ur - och gick därför hem.

Sitter och lyssnar på Muses nya singel - "Uprising". Anki tipsade mej om den (dåligt egentligen att jag inte har koll på mitt favoritband..). Först tyckte jag den var helt okej - men nu börjar den verkligen fastna. Den är svinigt bra =) Längtar tills vi ska se dem!!



Man är ju inte riktigt hungrig idag..

Sitter i TV-rummet och funderar på ifall jag ska orka pallra mej ner till Klint eller inte.
Sov en timma innan. Ringde sedan Linus snabbt - men jag var helt nyvaken och seg, så det blev inte mycket prat från min sida - snarare mumlande och gäspningar.
Och så försökte jag trycka i mej lite mat - men det gick sådär. Man är ju inte riktigt hungrig idag..
Igår sa jag till Magda att jag nog skulle till festen ikväll. Men idag känns det som det jobbigaste som finns att behöva sminka sej, klä sej vettigt och ta cykeln ner till Klint.
Egentligen vill jag nog bara begrava mej i sängen och lyssna på melankolisk musik och längta..

Bakfull =/

Blev att jag, Pontus och Josef förfestade hos Bim igår och drog sedan till Riksettan.. Jeflar vad alkoholförtäring det blev!! Värst var nog då vi beställde in en 50/50-kamikaze för 400 spänn på 4 pers..

Idag har jag legat på soffan - oförmögen att resa mej. Huvudet är tungt och dunkar så in i norden.
Det är strandfest i Klint ikväll.. jag tror jag ska gå dit en runda och hälsa på folket - men det blir nog inte direkt någon alkohol.. och jag går nog dit rätt sent - när huvudet slutat ömma.



Friday, I'm in love!!

Den senaste veckan har varit underbar!!

Förra fredagen tog jag bussen till Markaryd för att möta upp Linus. Jag satt och darrade på stationen, kedjerökte och pratade i telefon med Frida. Hennes pep-talk innebar: "Det kommer gå bra.. vänta - jag ska bara bre en macka.. JAG HADE ALDRIG VÅGAT GÖRA DET DU GÖR!!"
Så kom Linus buss.. jag klev på och vågade inte kolla bak i bussen - pratade med busschauffören så länge jag bara kunde. Men förr eller senare var jag ju tvungen att gå bak i bussen. Vände på huvudet - och där satt Han med världens leende.. jag var förmodligen röd som en kokt kräfta i ansiktet och det var sjukt jobbigt att gå fram till honom. "Tänk om han inte alls tycker om mej" var den enda tanken i huvudet.
Jag vågade inte ge honom en kram när jag satte mej bredvid. Jag vågade knappt titta på honom. Gömde ansiktet i händerna några gånger och mina ben hoppade rundor av nervositet. Försökte få honom att inte märka det genom att peka ut saker på vägen och berätta om dem - men det gick la sådär..
"Vilken låt är du på nu??" undrade han och mente på att jag hållt takten länge.
 När vi klev av bussen gick det förvånansvärt bra dock. Lite darrbent men man slapp sitta still. Jag fortsatte berätta om lite allt möjligt.
Väl hemma lagade Dan pasta åt oss och jävlades knappt alls med Linus. De gaddade ihop sej mot mej rätt snabbt dock.. Déjà vu..
På kvällen blev det Riksettan där husbandet spelade. Var förvånansvärt mycket folk där - både bra och dåligt. Träffade bland annat Pontus, Sam, Jocke, Tusse, Mattias, Jimmie, Ola, Magda, Ketty, Jennifer och Nisse.
Linus gjorde succé och hette "Glen" för 20 spänn. Jag satt och skröt lite för Tony om att Linus faktiskt spelat på Avenyn!!

 I lördags tog vi det rätt lugnt. Gick till Jerkers 25-årsfest runt halv tolv på kvällen. Det var väldigt trevligt tills det blev storbråk. Och vi träffade i princip samma folk som på Riksettan dagen innan.

 På söndagen åkte vi med Frida och Sven till Markaryd och åt pizza på Golden Gate. Sedan följde vi med dem hem och kollade på den nya Kenny Starfighter-filmen och tog någon öl.

 I måndags tog vi det lugnt. Fikade på Riksettan en runda och kollade på lite filmer (Linus hade tagit med sej en massa filmer han tyckte jag skulle se).

 På tisdagen var jag jätteseg. Vi skulle cykla till Traryds Djurpark, kolla på djuren, fika och ha det mysigt. Det gjorde vi med - men vi kom iväg rätt sent (på grund av att jag var så seg).
När vi kom hem blev det tortillas och film.





 Linus planerade att åka hem på onsdagen - och så fick vi erbjudande att åka till Liseberg med Sven och Frida. Det var länge sedan jag var där sist och det var ju på väg hem för Linus. Plus att det skulle bli en rolig "sista" dag. Så vi hängde med.
Det var väldigt soligt och en massa, massa folk. Linus åkte inte så mycket karuseller - men han köade med oss i alla fall.. (.. köerna var sjukt långa).




.. vi var blöta efter Flume Ride..



.. öl på Hamnkrogen..

Det blev kväll och vi körde Linus till centralen. Helt plötsligt blev jag väldigt nedstämd. Här hade man haft nästan en hel vecka där varje dag varit helt fantastisk - och så skulle den ta slut.
Hans buss kom och vi sa hejdå utanför. Då jag kom in i väntsalen igen satt Sven och Frida där och sa i kör: "Aaaaaww".

 Igår fikade jag med Sven och Frida. Josef var också med. Åsa-Sofia, Andrea, Kusin-Johanna, Gugge, Noah och Bim kom också förbi. Det var trevligt (som vanligt). Vi köpte biljetter till festivalen och hyrde sedan Gran Torino som vi stack hem till Sven och Frida och kollade på. Den blev även Underworld - Rise of the Lycans.

 Det var alltså den gångna veckan. Idag känns det lite snopet och ensamt. Jag har inget att göra. Vet inte vad som händer ikväll - jo, Johanna har grillfest - men jag har ingen skjuts.. blir nog att jag ligger och kollar på någon film eller något..

Kollade mailen innan och hittade helt oväntat dethär:

YO.
Vi kom just ihåg att du hade kamera i högsta hugg när vi lirade @ Riksettan för någon månad sen. Hade varit skoj att se lite dokumentation från den kvällen så det hade varit väldigt uppskattat om du kunde skicka något till denna mailen. Tack för stödet den kvällen, du var nog den enda som lyssnade. Skål / Daniel Daniel Henrik


.. tyvärr blev det varken bra bilder eller filmer från den kvällen =/ Men men.. spelningen var jäkligt bra i alla fall. Och det var fler som lyssnade!!

Tråkig grej nyss dock - Dan hade av en ren händelse råkat snubbla över en bild på Facebook från någon snubbe jag inte vet vem det är. Någon har snott en av mina tatueringar igen. Just denna bilden har legat på bilddagboken - då den väl var tatuerad. Och på Facebook (samma där). Hade den på DeviantArt med innan - men nu är den borta!! Så jävla onödigt. Kan folk inte vara lite orginella själva??

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!